wpadniecie na 20 ????pod radiostację ????poszły do was smski
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
no przyjemnie a ja pozniej hamulce poniszczylem juz iskrzyly ale ek4 pomodzone i b16a2 189km wydmuszka tez ogarniete !
fajnie ze pojawil sie ktoś nowy ktory uwielbia rexa bo to odrazu widac, dbaj o nia bo da sie go jeszcze uratowac, ja tylko tak mowie ale tez te auto bardzo lubie ale juz nie da sie go uratowac zgnije ze mna pewnie przynajmniej felge mam fajna
Hehehe wystarczy ze trafil w moje rece . to go uratowało Ja z auta jestem bardzo zadowolony a felga mam nadzieje za niedlugo bedzie zmieniona Dziekuje za miłe przyjecie do grupy Do zobaczenia nastepnym razem