Krychu napisał(a):czyj byl ten zalosny czerwony rex z beznadziejnym wydechem z 2 wyjsciami 'kwadradowymi', zalosnymi japonskimi przyklejanymi krzaczkami i wymalowanymi japonskimi krzaczkami od szablonu na masceale zal..
Addowaty z KHS
Krychu napisał(a):czyj byl ten zalosny czerwony rex z beznadziejnym wydechem z 2 wyjsciami 'kwadradowymi', zalosnymi japonskimi przyklejanymi krzaczkami i wymalowanymi japonskimi krzaczkami od szablonu na masceale zal..
o w morde, przeciez ten rex kiedys wygladal normalnie...
ze nie wspomne o jego kolach w polaczeniu z glebą 

Krychu napisał(a)::szok: o w morde, przeciez ten rex kiedys wygladal normalnie...![]()
[ Dodano: 2008-04-13, 23:24 ]
a i nie moge sie powstrzymac zeby nie wspomniec o ceerce sebcia, to tez jest niesamowity przypadek, jego koncowy tlumik jest prze***j, skad sie tacy biorą![]()
![]()
ze nie wspomne o jego kolach w polaczeniu z glebą

Pawlo_j23 napisał(a):hehe a ja notorycznie widuję identiko rexa jak mój na przeciwko mojego domuno jak to tak może być ?
wiec widzisz przed domem oryginal, a jezdzisz kopia
haha, a tak poza tym to dzis widziane ed9, czarne z lexusami na rej SH jesli dobrze widzialem... w Czeladzi, niedaleko szpitala, jechala sobie w strone przeciwna do wojkowic, w glab czeladzi moge to tak nazwac 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość