znaczy poludnie mnie nie zna, a np atom mnie zna a gdzie mi tam do niego bo to z 400 km okolo 
mam pytanka ale to pewnie nie odpowiedni temat a niewiem gdzie pisac czy zakladac nowy temat czy jak gdzie pisac
moglismy sie jednak zamienic na te klapy 
to z pytaniami mogłeś walić na spocie też, na żywo lepiej pogadać. Szkoda zę spoty tutaj są tak rzadko. Zapraszam też na spoty honda.slask.pl są w tygoniu po kilka w różnych miejscach, najlepiej wtorkowe o 19 na silesi pod tesco.

a walsnie chcialem walic z pytaniami ale tak gadaliscie i gadaliscie a nie chcialem sie wtracac
a co do pytania to gdybym kupil jakies ed9 albo jakis inny model to czy da sie wizualnie przerobic na vtec-a (chodzi mi np o swiatla zderzak przedni maska itp ) i czy orietujecie sie jakie sa koszta przelozenia innego silnika np tez tego z vtec-a, bardzo mi sie podoba taki seryjny ladnie wystylizowany (felgi szyby przyciemnione itp)
to też wbijasz i pytasz : ) a potem gadamy od rzeczy razem : P
Pinio napisał(a):czy da sie wizualnie przerobic na vtec-a (chodzi mi np o swiatla zderzak przedni maska itp ) i czy orietujecie sie jakie sa koszta przelozenia innego silnika np tez tego z vtec-a, bardzo mi sie podoba taki seryjny ladnie wystylizowany (felgi szyby przyciemnione itp)

dzięki jeszcze raz za spociaka jak będzie cieplej będzie tez częściej
fajnie ze było tyle rexików i ich właścicieli tylko nikt foty nie stworzył
i zapraszam tez na następne spociki, możesz przygotować listę pytań 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości