Krychu napisał(a):ak chcecie solki to na mnie nie liczcie, one kaleczą legendarną sylwetke rexów
No to trudno

Fire napisał(a):nie ma klubu i nigdy nie będzie , bo będzie tak jak chłopaki z Pscynymaja KLUB CRX PSZCZYNA gdzie kur.... sa 3 crxsy, no mnie to po prostu śmieszy
Krychu napisał(a): jak chcecie solki to na mnie nie liczcie, one kaleczą legendarną sylwetke rexów

1. Weź skończ pierdo***, bo jak narazie to sam kalectwo ze swoim rexem robisz.
2. Raczej nikt nie będzie płakał z powodu Twojego braku.
3. Skończ zgrywać cwaniaka, bo od jakiegoś czasu tylko każdy temat rozpierdalasz albo każdemu co swoje auto pokaże jedziesz z góry do dołu.
4. Wydaje mi się, że chcesz zastąpić osobowość Haro na tym forum, bo On jako TypeR zaczyna pisać i zachowywać się coraz normalniej, a Ty z kolei w drugą stronę...
5. EOT. Moim zdaniem, jak by się zebrała fajna ekipa to można by coś pomyśleć, ale musiała by się zorganizować naprawdę spora ilość osób.
6. Pozdrawiam wszystkich
mariusz123 napisał(a):vajzel kiedy ostatnio byl spot na nazar?
mariusz123 napisał(a):a wogole co to za mysl zeby przerobic crx crew w crx slask??
Fire napisał(a):powiem ci ze na ostatnim spocie na patelni nic nie zaprezentowałeś, nawet sie przywitać nie przyszyłeś
a na spotach bywam znacznie czesciej niz raz na pol roku...
wybacz jasny książę następny raz polecę sie przywitać
by ci korona z głowy nie spadła
znaczy sie twojego brudne go Rexsa
ale to będzie lipa bo to nie jest już to samo co kiedyśśśśśśśś (jakieś 2 lata temu ) !!!!!!!!!!!!!!!!łepki kupuja rexa by poszalec,po roku z groszem zmieniaja na cos innego itd.....
Ja swojego rexa kupiłem jak mówisz za łebka, mając 18 lat. Teraz mam prawie 20 i nie mam zamairu go sprzedawać. Przeciwnie. Pakuję w niego każdą kasę, w tym roku mam zamiar wyremontować silnik i jak wystarczy $ to i omalować. I jak myślisz po co? Żeby sprzedać?
Nie, nie. Chcę go doprowadzić do idealnego stanu i się nim cieszyć, bo muszę przyznać, że należę do grona "porąbanych zapaleńców" na punkcie tego auta
No, pozdrawiam 
Dawca44 napisał(a):Chcę go doprowadzić do idealnego stanu i się nim cieszyć, bo muszę przyznać, że należę do grona "porąbanych zapaleńców" na punkcie tego auta

czemu wychodzisz od razu z takiego zalozenia??? co my jestesmy jacys gorsi niz ci co wtedy byli w tym klubie??? zamiast tak mowic ,dolacz ,pomoz go stworzyc a wtedy sie przekonamy czy bedzie lipa (jestes z bielska jak ja wiec moze zrobimy jakiegos malego spocika zeby sie poznac ??? )Fire napisał(a):A co do tego całego KLUBU to jak wam sie uda go zrobić to wam pogratulujeale to będzie lipa bo to nie jest już to samo co kiedyśśśśśśśś (jakieś 2 lata temu ) !!!!!!!!!!!!!!!!
czemu wychodzisz od razu z takiego zalozenia??? co my jestesmy jacys gorsi niz ci co wtedy byli w tym klubie??? zamiast tak mowic ,dolacz ,pomoz go stworzyc a wtedy sie przekonamy czy bedzie lipa (jestes z bielska jak ja wiec moze zrobimy jakiegos malego spocika zeby sie poznac ??? )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość