Moze jakis spot? (SLĄSK)
Dział klubu CRX Śląsk. Raczej dedykowany dla osób z tamtych okolic ;) czy jakoś tak...

lisek
Forumowicz

przez lisek » 2006-12-03, 11:06

Jak dla mnie może być wszędzie ;] ...już 3 stawy zostały podane, tylko nie wiem dokładnie w którym miejscu ;] ale będe szukał :D
Agencja reklamowa, projekty graficzne, druk materiałów reklamowych, strony i sklepy www

s1sony
Forumowicz

przez s1sony » 2006-12-03, 11:15

Kaspol, a o Gliwicach zapomniałeś :razz:
DEL SOL - radości z jazdy nie da się opisać

Tomecki
Forumowicz

przez Tomecki » 2006-12-03, 11:25

widze ze jak zwykle wasze zainteresowanie spotami i zlotami jest znikome wiec zobaczymy sie chyba dopiero na wiosne na otwarciu sezonu.Tymczasem oddaje swoja padake do modyfikacji wizualnych pozdrawiam czarnych braci 8)

mrenias
Forumowicz

przez mrenias » 2006-12-03, 12:30

Kurcze Tomecki, ja bym chetnie był, ale po meczu ;)
Ale sądząc po postach - siedzimy dziś w domku, przed TV z piffkiem w ręku.

Pozdrowionka
https://SecreLocal.com - Single Girls Online - No Selfie - Anonymous Casual Dating - Get In Touch Singles

mariusz123
Forumowicz

przez mariusz123 » 2006-12-03, 13:28

mrenias-byle do wiosny :rotfl:

shark84
Moderator

Samochód: typeR

przez shark84 » 2006-12-03, 17:20

jestesmy rozrzuceni niestety cala ekipe ciagna Dedi(moze kiedys powroci)nie kazdy ma tez jak dojechac czasem lub ma inne sprawy.Ale ostatnio chcielismy zrobic spota i wyszlo jakos kiepskawo a troche ludzi jest na tym forum i ma zaznaczone grupa: CRX Slask i jakos sie zmobilizowac nie umia ja specjalnie zwialem z uczelni nie mam crx-a(siostra miala wypadek) dogadalem sie z chlopakami z rybnika i pszczyny i jakos sie zjawilem choc mogl bym olac to.Ale pamietam jeszcze na poczatku jakie byly spoty kupa smiechu konwoj crx-ow i ten lans np. po Mikolowie.Wiec niech kazdy pomysli czy ma na takie spoty ochote.
PS: na wiosne jak juz bedzie cieplej zeby nie marznac zrobi sie spot jak kiedys Mikołów Boner bar kolo Opla Muchy trasa DK81 termin bedzie do ustalenia zalezny kiedy zrobi sie cieplej.
pozdroooo
:)

Mario20
Forumowicz

przez Mario20 » 2006-12-03, 17:50

a mi sie podobało :D:) pozdro dla cerrek z mysłowic ! :poklony: :poklony:

lisek
Forumowicz

przez lisek » 2006-12-03, 18:37

Nie przesadzaj z tymi pokłonami :)
szkoda że było nas tak mało ;] ale cieszmy się z tego co było. Jestem ciekaw jak wyszedł filmik z zabawy na podziemnym parkingu w Silesia City Center :) ...ochrona pewnie ma tam kamery ale chyba nie powinni szaleć z powodu kilki pisków opon ;)

Późniejsza jazda z kilkoma autami marek WW do Zabrza była na tamtejszy zlot, była całkiem interesująca ;] ..DTŚ i wszystkie 3 pasy nasze :rotfl:

Coś mi się zdaje że to już koniec w tym roku będzie, pogoda ma się zje....
Pozdrowienia dla Mario20 :D
Agencja reklamowa, projekty graficzne, druk materiałów reklamowych, strony i sklepy www

ljkc1
Forumowicz

przez ljkc1 » 2006-12-03, 18:39

ostatnio bylem ale teraz juz niemam hani zostala po wypadku w niemczech na nowy rok jak kupie nowa to napewno sie zjawie pozdro dla chlopakow z ktorymi sie spotkalem w sosnowcu i pozdro dla liska :ok: i jego brata
vroom vroom :) always crx !!!

Mario20
Forumowicz

przez Mario20 » 2006-12-03, 19:37

lisek .. jaki koniec .. ja jestem za zeby posmigac po miescie jak dzis :D moze sie kogos jeszcze namowi to posmigamy w 4 :) moze za tydz :D albo 2 :D :rotfl: skoczymy do katowic na parking :D:) nakrecimy lepszy filmik .. :rotfl:

wilucrx
Forumowicz

przez wilucrx » 2006-12-06, 13:07

Vitam

Jako że integrować sie trzeba -a dawno na naszych imprezach poza Sajderem i Szołmenem nie widzialem nikogo z Waszego klubu serdecznie zapraszam jak w kazda druga niedziele miesiaca jak sie spotyka grupa klubu Hondy Śląsk 10.12.06 - na spocik - tym razem poza sezonem - spotykamy sie po raz pierwszy na parkingu
podziemnym-czerwonym (ten od strony stacji shell) centrum handlowego
Silesia City Center w katowicach na ul. Chorzowskiej o godz.17.00
więcej info u nas w temacie ->

http://www.honda.slask.pl/forum/viewtop ... sc&start=0

Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy -postoimy pogadamy i nie
tylko,....

dodatkowo serdecznie zapraszamy na 16 grudnia 2006r o godz. 21:00 w Silesia City Center Katowice ( dokladniej FUN CITY )odbedzie sie "Zlot i wieczor zabaw dla klubow tuningowych"

Dokladne miejsce : Parking Podziemny pod FUN CITY ( parking Niebieski)

Na parkingu podziemnym, ktory bedzie dla nas zarezerwowany odbedzie sie kilka konkurencji typowo dla klubów tj. np Wpychanie Auta pod górke.

Nastepnie zostawiamy w spokoju auta na parkingu podziemnym gdzie ochrona bedzie pilnowac aut , i wchodzimy do FUN CITY gdzie rozegramy kilka ciekawych konkurencji

1. Turniej miedzy klubowy w KRĘGLE
2. Zawody silowe na automacie zrecznosciowym BOXER
3. Zawody siłowe na automacie zrecznosciowym FOOTBALL- polega na kopnieciu jak najmocniej piłki

Po zakonczeniu rozgrywek impreza do białego rana na której towarzyszyc bedzie nam super muzyka. Ponadto na projektorach beda wyswietlane filmy z tego rocznych imprez tuningowych

wstep ok. 20zl od osoby, KOBIETY WSTEP WOLNY

Pełne info i regulamin/zasady zamieszcze na dniach jak już wszystko bede miał na piśmie.

IMPREZA POKRYWA SIE Z ZJAZDEM NA BELE CZYM lecz mysle ze godzina 21 jest odpowiednia godzina i mozna zaliczyc dwie imprezki i zaliczyc weekend do super udanych

Prosiłbym Prezesa klubu o potwierdzeniu do 11 Grudnia ile osob na 16 grudnia przybedzie.

Nadmienia ze nasza grupa orgazniuje dla hondziarzy Sylwestra w Katowicach wraz z koleżankami z uniewerków- w celu zrownoważenia płci - wiecej info na www.honda.slask.pl

Hondy Śląska - integrujcie sie -do zobaczenia w najbliższą niedziele !!!

Poprzednia strona