Przymiezam sie powoli do zakupu Hondy CRX 2 gen. Chcialbym sprowadzic CRXe z niemiec. Czy moglby mi ktos udzielic info na temat ile kosztuje okolo CRXa na zachodzie i ile wynosilby calkowity koszt sprowadzenia jej z niemiec.
MF: TYTULUJ POSTY TAK JAK SIE TO POWINNO ROBIC !!!!!
Stary skoro jesteś z Zabrza ,to nam miejscu jest taka sztuka do sprzedania ,że ciężko w niemczech bedzie Ci taką znaleść.
Poszukaj w galeri "Gumiś"-jednak cena równiez nie jest jak za pospolitego crx'a.Jednak warto.
Rzeczywiście Gumisia autko to cud miód. A w Niemczech za w miarę dobrą ceerke 2 gen zapłacisz około 2.500 - 3000 euro lub więcej plus około 2500 złotych opłaty w Polsce. Możesz sobie wejść na stronke www.mobile.de.
diamson napisał(a):2500-3000 E to juz ladny VTEC z przebiegiem okolo 160 tysiecy. oplaty w polsce to 1200-1500zl nie 2500
nie wiem skad masz te dane.
haha od kilku miesiecy przegladam ebay, mobile i autoscouta i tylko kilka furek bylo godnych polecenia.
Jak wiadomo Roman ma zamiar kupic vteca i troche szukalismy
za 4500 E byl bialy jak niektorzy wiedza z przebiegiem 50 tys km i ten byl naprawde git niestety znikl z ogloszen. Jak narazie poszukiwania vteca w super stanie trwaja
vtec za 2500E to vtec ale nie wiem w jak dobrym stanie. Niemiec glupkiem nie jest i auta w dobrym stanie za 2000E nie sprzeda, zawsze jest cos tam nie tak
znam tylko jeden przypadek vteca za 2000 E Rafala ktory kupil okazyjnie ale jechal do Niemiec w ciemno bez wczesniejszych fotek itd i rzeczywiscie vtec super
Śmieszą mnie właśnie takie posty że igiełe crx-a kupisz za kilka set euro , ja szukałem troche , najezdziłem sie równiż i troszke tych ceerek tam widziałem w jakim sa w stanie . Na zdjeciu cud malina a w rzeczywistości - koszmar .Tam są takie same auta jak i u nas jedni szanują inni nie wszystko zależy od użytkownika.