...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Co taka cisza Nagle od 2 tyg nikt nie potrzebuje części ?
NAZGUL, tak jak mówiłem... niestety nie ma w ofercie tego tłumika w hurtowni, gdzie zaopatruje sie w części.
Powoli remontuje lolak użytkowy w Zabrzu na Placu Krakowskim także niebawem zapraszam tam po odbiór części ale o tym jeszcze napisze.
Póki co czekam na maile Wasze, odpowiem na wszelkie zapytania dotyczace zapotrzebowania na części samochodowe, nie koniecznie do HONDY CRX ale do wszystkich pozostałych 4-ro kołowoców osobowych i dostawczych
Pozdrawiam, mCAR24.
Sklep z czesciami motoryzacyjnymi... Konkurencyjne ceny!
Dla stalych klientow rabaty!
Nie przeplacaj za czesci - rob zakupy w mCAR24 !!!
ja sie nie odzywam bo nikt nie pyta o części na forum... już tak dawno tu nie byłem, ze serio zapomniałem. Macie mój e-mail, telefon, GG także sposobów na kontakt ze mną jest mnóstwo!
Co do działalności to ciagle ja rozwijam, jest już lokal po remoncie, za niedługo bede robił zatowarowanie.
Co do Waszych aktualnych pytań odpowiem jutro jak bede w firmie i spojrze do katalogów...
Potrzebował bym 16 zakrętek do śrub od kół najlepiej rozmiar śruby 19 . założyłem felgi na zimę i nie mogę takiego kołpaka do zakrycia śrub założyć, gdyż stare śruby z felg nie zimowych są bardziej odstające ...
mCAR24, pytanko mam odnośnie szpilek do kolektora wydechowego. Silnik D16Z5 oraz komplet świec z NGK. Ceny oraz koszta wysłki, do gliwic mam jakieś 30 km wiec nie wiem co sie bedzie lepiej opłaciło.
Witam. Poszukuje sklepu z częściami do tuningu w katowicach. Wiem że jeden był niedaleko dworca kiedyś przy dyskotece Wyższy Wymiar ale już nie ma z tego co mi mówili.
Jest jeszcze jakiś?