Witam. 04 czerwca 2005 wraz z narzyczoną mamy zamiar się pobrać, a że nie chcemy jechać do ślubu masówką więc nasz wybór padł na CRX. Prosiłbym osoby które miały by koło godziny 16 czas i chęci, jeżdzą CRX o utworzenie konwoju i popilotowanie mnie od domu młodej do kościoła i z kościoła na salę weselną (okolice Grodziska Maz.). Razem wyjdzie około 20 km. Mam nadzieję że będą jacyś chętni. Szczegóły podam później. Z góry dziękuje.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
Roman, wszystkeigo naj na nowej (napewno lepszej) drodze zycia !
jesli ja sie wyrobie ze wszystkimi [lubiezne posuwanie dupa w tyl i przod] dot. kupna ceerki (i nic mi nie wyskoczy)
to mozesz smialo na mnie liczyc !
jak juz bede mial wsio dograne to zlapie cie na pw i podasz mi szczegoly...
w koncu z wawy mam niedaleko
Roman
ja mysle ze mógłbym się postarać.. ale bez noclegu to nie ma szans
mam prawie 400 km w jedna strone... to dosc duzo.... a w jeden dzien.... 800 to za duzo jak dla mnie na wycieczke
Witam. Ślub zbliża sie wielkimi krokami, wiec podaje szcegóły dla tych którzy mnie odwiedzą. Miejsce spodkania to Petrochemia na trasie w Brwinowie po prawej stronie jadąc z Wawki w stronę Grodziska Maz. o godzinie 16.20. O godzinie 16.30 dołącze do was i polecimy konwojem do kościoła, a następnie prośił bym o konwój do sali weselnej (razem 20 kilometrów). Mam nadzieję że mimo że nie znam wielu osób to znajdzie sie ktoś chętny kto mnie odwiedzi. Z góry dziękuje.
Numer tel do mnie to 692-224-860
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
Wiatm !
Zgóry gratuluje !
jestem posiadaczem 3 generacji jesl chciałbys zeby Solniczki tez jechały to ja z checią przyjade !!! (ale licze na rewanż w lipcu 16-tego ... taka sama sprawa)
Pozdro
O SPOKO WITAM KOLEGE NIE WIEM JAK BEDE PRACOWAL ALE JAK COS TO PRZYJADE MUSZE ZDERZAK ROBIC POZDRAWIAM NAJ NA NOWEJ DRODZE ZYCIA ZYCZY BRODA Z :?: ZONA