Grill za 10zł i problem na 120 postów
Zlożymy sie po 1zł, kupimy nowego i po problemie.
)
Triinity napisał(a):Bart ja bym bardzo chętnie przyjechała jeśli nikt mnie nie wyśmieje , że skorzystam z przyjazdu czerwonym Maybachem komunikacji miejskiej
Wszyscy mile widziani!!!! Ja Też przyjadę innym autemAdas napisał(a):Witam! wlasnie sie rejestrowalem! z checia dolaczylbym do was, ale moja hania jest niestety w spiaczce chyba ze nie bedzie problemu jak przyjade innym autkiem??

jakbyscie jeszcze dali dokladniejsze namiary na miejsce spotkania i godzine to bedzie super 
mario-68 napisał(a):Wszyscy mile widziani!!!! Ja Też przyjadę innym autem

Kazda fanka CRX jest na wage zlota wiec nie ma problemu ;] przypomnij sie tylko na gg lub PW kiedys tam
mrenias, Mam identyczny grill tez lekko przechodzony i na potrzeby towarzyszy z CRX zobligowalem sie go oddac za darmo jednak nad Twoja propozycja pomyslimy bo jest niezwykle atrakcyjna
_TrotyL_ napisał(a):Triinity, Ja Cie z mila checia zabioreKazda fanka CRX jest na wage zlota wiec nie ma problemu ;] przypomnij sie tylko na gg lub PW kiedys tam
_TrotyL_
mam nadzieję, że nie pożałujesz decyzji
Nie omieszkam przypomnieć - wproszę się beszczelnie na gg

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość