baty od mitsubishi galant coś tam v6 24v. u mnie 3 osoby na pokładzie (ze mną) rolka od 3 biegu, od ok 4 tyś obr. praktycznie ledwo co się oddalał ale do połowy 4 było połowę długości przede mną co to mogło być? 2.5 nie za słabe? 3.0 nie za mocne?:)
Przegrana z ibiza gt;( niestety brak umiejetnosci dodawania gazu na mokro przymarzajacym asfalcie zrobil swoje jedynka i dwojka brak trakcji i stalem w miejscu:) puzniej doganialem ale kierowca ibizy gdzies skrecal.
Dziś przez DG pościgane z Coltem czarnym na blachach nie tutejszych ;p
Hm dobrze się odpychało, ale dałem rade mimo że na 14 jeżdżę a on na 13 aaa i na seryjnym dolocie. I tak dostał batki ;p
i jeszcze w piątek ok 23:57 na trasie na częstochowę dojechane Audi A3 to nowe, jakiś TDI ale nie wiem ile Hp. od 50km/h jechałem za nim, ruszyłem jako drugi i dopiero wyprzedziłem ziomka przy zmianie na 4. bieg i tak do 200... na nadlewkach ehh emocje ponoszą czasem
ps. jechałem z dziewczyną ;p aa i padał deszcz
także G. prawda że moment najważniejszy nawet powyżej 150 km/h :p
No chwilowo, a potrafi popsuć całe życie Co do diesli to przyznam szczerze, że w krzywej był golf z głogowa 4 4x4 180km i ...NM ale wiem, że miał ich naprawdę kosmos dużo, łatał wszystko co popadło i daleko mu nie uciekłem bo kosił bardzo bardzo sporo s4 i m3 itd. itp. Tak więc coraz bardziej przekonuje się co do klekotów, ale miał silnik z 5tej generacji wpakowany jakiś i jak startował to tarł tłumikiem ;D