jakos 3 miesiace temu chyba, od 2 minuty dopiero zaczelo sie u mnie sciganie, golf 4 arl 195km i chyba pod 400nm dawał mi rade, ale bylem na mega gownianych zimowkach a juz cieplo było no i na prawie pelnym wnetrzu, teraz nie umiem go ustrzelic ale mysle ze rewanz by byl dla mnie
Wczorajszy wyścig Suzuki Grand Vitara vs. Opel Calibra 2.0 wygrał mój ED9 Wracałem akurat z pracy stanąłem na światłach za Cali, patrze zielone, a oni się ścigają, no to jak Cali zyskała przewage to pomyślałem że popsuje mu dobry humor na wieczór i rura
Ostatnio jezdzac solką mam dziwnych kierowników, co nie wiem co chca pokazać... i to w dodatku autami zwykłymi, rodzinnymii, a nawet dostawczymi. Nie wiem czy to kolor czerwony tak działa jak płachta na byka...
Jadę sobie prędkościa zwyka, wyprzedziłem sznur samochodow. A za mną bierze sie w
poscig jakis maly dostawczak typu Berlingo. Przy 130 chce mnie wyprzedzaś nie patrząc na nic. odpusciłem, ale za kilka km wyprzedziłem kolesia bo zaczął jechac jak Ciota, ale jak juz widział że się zbliżam, to znowu na gaz. Kierownik jakis podjarany chyba..
Podobna sytuacja, wyprzedzam jakies samochody, i wyrywa się Omega 2,5 V6 i siedzi mi na zderzaku, koles tylko patyrzy okazję do wyprzedzenia. Redukcja na trójkę i ogień. Kolo daleko w tyle. Identyczna sytacja z nowa Vectrą kilka dni pozniej..
Nie wspomne o kierowcu jakiegos dieslowatego vana, ktory jadąc z rodzina nie dawał za wygraną nawet przy 190
Oj, zawsze się chciałem udzielić w ty temacie i wkońcu mogę polkar, ja miałem wczoraj podobna sytuacje jadę za jakaś fabia kombi diesel wlecze się lewym, no to go z prawej, koleś przyspiesza no to redukcja na 3 i został parenaście długości za mną
A dziś ja vs Civic 5 1.6esi + 4.2.1 cały wydech 2.25"
1 raz ciągle z przodu, ogarnąłem start i został 3 długości
2 raz na stracie kopalem wiec zostałem długość gdy już bylem przy nim to 3 nie weszła i podziękowałem
3 raz tez kopałem ale dałem rade i o dł. maski wyprzedziłem
ogolnie po prawie roku dzis sie nauczylem startowac i znow mi wiara wrocila w edka
ed9 vs prelude h22 (namodzone troszke 210km) 1:1 ( bo mi nie weszla 2 bieg )
ed9 vr prelude h22 3:0
ed9 vs civ5gen b16a2 (178km) 0:1 o długosc ale drugi raz juz nie dalem rady bo sie sprzeglo slizgalo
jest zajebisc** bo w sierpniu jeszcze maska wpadnie lekka, klapa, kubeł, szyber wyleci, kocham te auto za mase
ja vs 328 2:0
ja vs pug 206 gti 4:0 (ejjj to nie jest ten 125km!!!! to chodz ci podniose maske, pokaze oznaczenie silnik i wpiszesz w gugle - nie wierze, jedziemy jeszcze raz, tak zareagował bo dostał dosyc sporo )