freerider.crx napisał(a):Swift 1.0L ładnie lata i łoi Calibry 2.0L... Miras litości
swift 1.0 do 70km/h rozpędza się tak samo jak swift gti - sprawdzone

zaraz po zakupie samochodu wybralem sie do Warszawy na trening (trenowalem lekkoatletyke). Wracajac, na swiatlach obok stanela Honda Civic 4 generacji. Slysze przegazowke. Pomaranczowe, zielone ii do przodu. Moj samochod: silnik 2 l, chip tuning 280 kucy. Wrzucam drugi bieg, potem trzeci, patrze w lusterko boczne i zolta honda z kazda chwila jest coraz dalej. Z usmiecham na ustatch zwalniam, zeby honda sie wyrownala. Musialem zobaczyc mine tego cwaniaka :p Fajniej bylo zima. Spadl snieg, zlapal mroz. Najwyzsza pora pojechac na duzy parking w moim miescie i troszke sie poslizgac. Wjezdzam, a tam jest: Tico, Seicento, Golf III i BMW E36. Stanalem obok, wlaczylem glosniej muze, wysiadlem samochodu i usiadlem sobie na masce. Patrze co oni robia. Tico i Seicento... Porazka. Golfi BMW, calkiem niezle. Za chwile beta podjezdza do mnie i koles pyta sie o moje auto. Ja mu opowiadam, a on mowi, zebym wjechal na lod. Wsiadam i zaczynam zabawe. Po chwili koncze. Zatrzymuje sie i... nikogo nie ma! Dzisiaj odbieram mojego CRX'a i zaczynam zabawe. Na razie honda przejechalem tylko kilkadziesiat km ale wiem, ze pokocham to auto tak samo jak Imprezke! Pozdrowienia!gabeczka napisał(a):ktos mi kiedys mowil ze subarynka wystarczy z 10 razy wystartowac ostro z odcinki i pada most czy to prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości