mam pytanko ile osob wogole pojawi sie rexami?? ktos bedzie latal na pasie?? wonski bedziesz fruwal??
[ Dodano: Sro Sie 02, 2006 3:25 pm ] a i czy jakos zbieramy sie w jednym miejscu czy kazdy gdzie moze i o ktorej tam bedziecie?? ja planuje byc na 8:30, dobrze by bylo jak byscie ustalili ile bedzie rexow to moze uda mi sie zarezerwowac miejsce niedaleko pasu
[ Dodano: Sro Sie 02, 2006 3:33 pm ] no to wiec tak, do konca tygodnia, najlepiej jak najszybciej skoncentrujcie sie i zrobcie liste ile bedzie hondziawek, wlasnie dzwonilem i moge zarezerwowac sporo miejsca blisko pasa na ogolnym parkingu (a i ile osob bedzie startowalo? )
Ja jadę na pewno. Myślę, że będę startował, bo będę miał oklejone auto i muszę się jak najwięcej pokazać z reklamą olsztyńskiego portalu rajdowego . Ciekawi mnie na ile moja niunia jest zamulona i jaki czas wykręci .
Będę chciał być jak najwcześniej. Gruby jak możesz to zarezerwuj jakąś dobrą miejscówkę
ja dokładnie jak Iron bede startował i Hania też chce miejsce blisko pasa.ja też będę chciał tam być ok 8.30- 9.00 więc mozemy się ustawić i skoczyć razem
POWRÓT DO KORZENI CHCĘ 1 GEN!!! SPRZEDAM CZĘŚCI DO CIVIC V GEN
blok i głowica d16z5
SZYMANY
et 15.527s
było mokro :/