Tuningowisko 18-20 maja Legnica Lotnisko
a tutaj rozmawiamy sobie na temat wszelkich spotkań, spotów, zlotów.

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2012-05-20, 10:41

jakieś fotki macie ? Kurde jarałem się tą imprezą i mi auto na to nie pozwoliło, ale chyba jednak dobrze bo każdy wyzywa :O

[ Dodano: 2012-05-20, 10:46 ]
http://www.youtube.com/watch?v=P-UKirHkl5g

... "człowieku ... kur@#wa przypomina mi to ... " jak ktoś prowadzący taką imprezę powiedział to już miazga :O totalne zacofanie
Obrazek

Vincent
Forumowicz

Samochód: CRX Del Sol

przez Vincent » 2012-05-20, 11:25

Zamiast siedzieć i się czepiać trzeba było przywlec się.Daleko nie masz.Fakt ,że jak walną ten tekst ,to trochę mnie to zaskoczyło,ale to nie był prowadzący(jak byś był ,to byś wiedział)tylko, człowiek z komisji -wojna północ południe.A galerie są już dostępne,np
http://foto.lca.pl/foto,1337420707,foto.html

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2012-05-20, 11:47

jak bym zrobił rexa to bym był, ale z tego co mi każdy opowiada to się wiele nie różni od ostatniej krzywej
Obrazek

mike-
Forumowicz

przez mike- » 2012-05-20, 14:31

Byla lipa :nieok: mam jakies fotki zaapodam wieczorem

polkar
Administrator

Samochód: del Sol

przez polkar » 2012-05-20, 22:19

własnie wrociłem, padam na ryja
Bylem tam 3 dni i jutro napisze co o tym sadze
HOTMOT.pl

pangałuszka
Forumowicz

przez pangałuszka » 2012-05-21, 00:45

Na pewno nie było tak zajebiście jak we Wrocławiu parę lat temu na Rakietowej, ale i tak było w porządku. Narzekacie, że tego nie można było i tamtego - a pomyśleliście ile to wszystko kosztowało organizatorów? Po to też był catering, żeby się stołować na miejscu, a organizatorzy i tak mieli dużo strat, bo co chwilę fury śmigały do Auchan'a po "zakupy". Fakt, drift nie był wyższych lotów, ale też nie było za bardzo odpowiedniego miejsca, żeby kierowcy pokazali swoje umiejętności. Ale paru z nich powinno się od razu wybrać do domu :D Stoisko Polkara miało wzięcie, a to też dzięki naganianiu klientów z Vincentem :rotfl: I nie piszcie, że było więcej fabrycznych samochodów.. Zdarzało się, ale bez przesady, że większość.. Nie mogliście wnieść piwa? Naprawdę? ... :rotfl2:

Vincent
Forumowicz

przez Vincent » 2012-05-21, 01:17

Zdecydowanie mniejsza impreza niż we wrocku.Stoisko polkara było oblegane na maxa,żeby się przywitać musiałem wleżć na jakiegoś accorda sir-a ,bo dopchać się nie dało.Wiadomo, że można byłoby zrobić jeszcze wiele rzeczy ,ale i tak dobrze, że po czterech latach ruszyło.I żadna lipa ,było kilka ciekawych aut(mniej niż we wrocku)ale, to nie zależy od organizatorów.Atmosfera super,pogadać było można ,poprostu spotkanie ludzi z pasją.Browar,grill,słońce itd

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2012-05-21, 07:53

generalnie ja się co do piwa nie czepiam bo niewiem dlaczego każdy jedzie na event samochodowy tylko chlać jakimś kaszalotem itd. Ja skomentowałem to co każdy mi napisał i byłem ciekaw fotek :) teraz czekam na film, chciałem jechać bo jakby nie patrzeć to wreszcie coś się działo, ale koledzy mi mówili, że pojechali na chwile i po prostu wrócili.
Obrazek

polkar
Administrator

Samochód: del Sol

przez polkar » 2012-05-21, 09:43

Teraz moim okiem

Jako ze swojego interesu na imprezie ja jestem zadowolony, narzekac nie bede, choc po prognozach przed impreza i kosztów które poniosłem, to jestem zadowolony, ale liczylem na wiecej.
Tak naprawdę to rok temu w Wieruszowie na mojej imprezie 10 razy mniejszej miałem identyczny utarg. czyli troche swiadczy to o randze imprezy

Samochodow seryjnych byłło troche, mnie dziwi, ze przyjechalo naprawde mało takich grubych projektów. Gdyby nie wojna pp to nie byłoby co ogladac. Druga sprawa, ze wielośc terenu była ogromna i te wszystkie auta były rozproszone i nie było ich widac.
Ceny tez troche rozwalały. Nie kazdego było stac jadąc z dziewczyna, zona, kochanką zapłacic 2x 70zł za wstep na dwa dni + gastronomię kosmicznie drogą.
Co denerwowalo - ochrona maglujaca przy wejsciu, zakaz wynoszenia piwa poza ogrodzenie i tutaj nie jest to wina ogranizatorów, ale kontrola policji po wyjezdzie z imprezy. Legnicka Policja zrobila sobie z tego super biznes. Dowody leciały za byle co, bylo czepianie sie na siłe wszystkiego, tak, by sobie statystyki wyrobic na wyrost. Całe szczescie nie tyczyło sie to mnie. Ale jeden z wystawców yjechal zatankowac auto, miał peknieta szybę na dlugosci 5cm i dowód poleciał.
Wiem, policja jest od tego, ale robienie czegos na siłę zamiast pomagac to chyba nie tędy droga. W niedzielę podszeflem do radiowozu celem dmuchniecia w alkomat, to nie mieli. Stwierdzili, że raczej nie moge prowadzic jeszcze ale do wieczora powinno się wyklarowac. Tylko, ze przy wyjezdzie maglowali kazdego.

Mnie zastanawia czy ludziom nie objadly sie juz takie imprezy, bo w tym roku jest ich multum, moze to tez było powodem tego, ze szalu nie było.
HOTMOT.pl

Vincent
Forumowicz

przez Vincent » 2012-05-21, 10:49

polkar napisał(a):ale liczylem na wiecej.

Znam przyczynę,robisz takie upusty dla hondziarzy,że zastanawiałem się ,czy wogóle wyjedziesz z zyskiem.Miśki ,fakt ,przesadziły.Ale w legnicy zobaczyły tyle autek i moto w jednym miejscu,że to był dla nich :szok:
Tak w sumie to nic się tam nie dzieje.Co do zainteresowania,nie wszystkich kręcą tuningowe autka i laski :rotfl:
Kolega(nie będę pisał nick-u) po oglądnięciu autek,zaczął latać za laskami,musiałem tłumaczyć, że ta piękna dziewczyna nie jest koleżanką ,ani pracownicą polkara i może w dziób zarobić :rotfl2:
Na zryw szału nie było co liczyć ,bo gdyby taka impreza byłaby w Krakowie,Wrocławiu,Poznaniu itd było by to większe.I jak zwykle bywa ,nawet na tym forum jadą i będą tak piszą ,a jedzie garstka :razz:

pangałuszka
Forumowicz

przez pangałuszka » 2012-05-22, 01:20

Haha śmieszne :rotfl: Niektóre były na tyle fajne, że aż potykałem się o samochody :D Ale mało było takich.. Legniczanki nie błyszczą urodą :rotfl2:

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2012-05-22, 07:45

a mi się wydaje , że przez te dziury tam niedojechało 83% aut :P :razz:
Obrazek

Vincent
Forumowicz

przez Vincent » 2012-05-22, 09:55

DIAMENCIK
Forumowicz

przez DIAMENCIK » 2012-05-22, 16:24

Impreza ostatnia była w 2009,mam na myśli tuningowisko.Jak na pierwszy raz w legnicy ,było fajnie .byłam na tuningowiskach we wrocku i bylo drożej.Vincent pytał przed rezerwacją kto jest chętny ,w temacie CRX CLUB WROCŁAW.Rezerwacja była darmowa ,a wjazd na trzy dni 50,-.Podzielcie sobie przez trzy .....i to jest zdzierswo?
Wystarczylo się dopisać i mieliśmy spory sektor,że zmieściłoby się sporo hond.Impreza trwa cały dzień i po jednej godzinie lub dwóch nic nie można ocenić.Jeżeli kogoś interesują sporty samochodowe ,tuning i wyścigi aut ,to mógł znależć tu coś dla siebie.Można było stanąć do ścigania ze starym Kadetem(ponad 300 kucy)itd A może Ci którzy narzekają ,wezmą się do pracy i zorganizują większą imprezę i z wjazdem,cateringiem ,ochroną ,koncertami kapel,za darmo :rotfl:
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" Albert Einstein

http://www.youtube.com/watch?v=fk07iMd6N10&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=R-CrNyii9zE&feature=plcp

Poprzednia strona