Dawno dawno temu jaraliśmy się ostro na forum tym kolorem, to był odcień z s2000 coś tam z księżycem było w nazwie chyba, ktoś chciał solkę na ten kolor robić i myślał, że będzie pierwszy w kraju i wtedy Diups? albo któryś z chłopaków wrzucił zdjęcia rozebranej i lakierowanej del solki, jeździła nią wtedy jakaś dziewczyna jeśli mnie pamięć nie myli i to był chyba ten właśnie samochód. Widać ktoś go mocno znienawidził albo ta dziewczyna mimo upływu lat nie nauczyła się jeździć w każdym razie solka strasznie skończyła cena właściwie za auto na części bo do czego innego się to już nie nadaje.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
blacha blacha to jest do ogarniecie a wiecie coś jak to mechanicznie wygląda? ktoś go widział kiedyś?
auto po wypadku ktoś zlożył aby sie tylko toczylo....
EDIT. Uważacie że tego auta już nie warto nawet ratować?
Ostatnio edytowano 2012-02-01, 01:55 przez damian.n, łącznie edytowano 1 raz
No proszę, stary jestem ale kojarzenie jeszcze działa
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
nie warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrozum w końcu!!!! auto było już raz całe malowane więc przy ponownym malowaniu mogą pojawiać się problemy...poza tym żeby wyprowadzić tę blachówe do porządku i żeby uzyskać piękny kolor nie zniekształcony falami i efektem posiadanego szpachlu trzeba by to było oddać do jakiejś mega profi lakierni lub wymienić całą blachę na nową!!!!!!!! daj sobie spokój chyba, że chcesz rzeźbić w gównie
damian.n, myślisz, że jak ktoś tak zaniedbał auto z zewnątrz to w środku i w mechanice będzie lepiej? Nie ma co się łudzić, to już jest precel raz reanimowany, brać się drugi raz za odnawianie jak jest tyle innych wartych uwagi samochodów to gra nie warta świeczki, pomijam już fakt, że będziesz miał trzy kolory na aucie, nie wiem ale ja bym czymś takim nie chciał jeździć... Poza tym piszecie, że jak się kupi trupa i odnowi to się wie co się ma - gówno prawda, auto fabrycznie poskładane i zadbane zawsze będzie w dużo lepszym stanie niż te wszystkie wyszpachlowane i pospawane śmigła poskładane z części kupionych na forum. Tylko to się widzi jeżdżąc takim autem i mając porównanie do egzemplarza fabrycznego, na pięknych fotach wklejanych do kalendarza tego nie widać. Ale róbta co chceta
Znam furę doskonale , to auto mojego kumpla , który kupił je od mojego innego kumpla , pierwszy właściciel dbał o to auto jak o swoją dupę , niestety ten teraz nie za bardzo ... mechanicznie nie ma zastrzeżeń , oleju trochę łyka , ale blacharka do roboty cały przód bo poobijany. no i zaniedbane auto a szkoda bardzo bo ten kto włożył w nie kasę i serce i czas żeby je odnowić z czerwonego poniszczonego auta naprawdę się postarał.
tak to auto wyglądało za poprzedniego właściciela....