. Z tego co pamietam to miał problemy ze skrzynią. Troszke do spasowania jest, ale napewno nie jest to strucel. Fotele były do obszycia (rok temu) teraz może są inne . Gdzieś nawet mam filmik z prac nad nią 

Zwłaszcza że kupując je z Niemiec zapłacił około 15k zł, a drugie tyle mniej więcej wlożył, więc wnioski możecie wysnuć sami. Z rzeczy które trzeba ogarnąć: stuka prawy przegub, wypadałoby od nowa polakierować szyberdach, bo wyskakują powoli bomble, a szkoda żeby sie podziurawił, trzeba założyć klime, bo nie jest w tej chwili na aucie i trzeba wymienić pare gumek w zawieszce - dorzu8camy wszystkie, które są do wymiany poliuretanowe czerwone. Auta nie ściąga, można sobie lecieć 200 kmh i puścić kierownice, ale potrafi coś zastukać na dziurze. Do przeczyszczenia krokowy, ale to ogarne jak będe miał wolną chwilę. fotele niestety do obszycia. Można by wymienić chłodnicę na oryginalną, bo w tej chwili jest założona bodajże od civica. Buda bardzo zdrowa ( była rozbierana do zera, więc nie ma możliwości, że znajdziecie pod wykładziną glony i inne grzyby
) Szpachlunku prawie brak. Mówię prawie bo kiedyś spadła na nią drabina na przednie nadkole w garażu i tam niestety trzeba było szpachlować. Reszta zero. Ze skrzynią nie ma żadnych problemów. Jeżeli chodzi o spasowanie, to przedni zderzak tak trochę dziwnie siedzi, ale z tego co wiem to często tak bywało w ee8 po tylu latach.
i mial swoje ed9.
hah skąd ja to [latwa kobieta] znam//|//(-_-)$ napisał(a): Takze chec zbicia ceny o 35%
lepiej na części sprzedać 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość