, w zielonej masz ladniejsze fele
no i wspomniany ABS Teoretycznie powinenenm byc za czarna, bo sam mam taka i wydaje mi sie byc najladniejszym kolorem wsrod solek,ale moja poprzednia honda civic V Hatchback miala kolor wlasnie turkusowy i do niego tez mam sentyment. W kazdym badz razie obydwie sa na pierwszy rzut oka warte swojej ceny...Ale wiadomo ze trzeba pojechac sie przejechac no i obejrzec z kazdej strony i zwrocic szczegolna uwage na stan techniczny oraz slabe pkt. Hondek jak karoseria szczegolnie tylnich nadkoli progow oraz calego podwozia. A jesli nie masz czasu jezdzic to jedz gdzie masz blizej i bierz w ciemno a na pewno bedziesz zadowolony, bo obydwie robia wrazenie 

sebas napisał(a):a Polkara ładny egzemplarz stoi za śmieszne pieniądze na allegro...
Sylar napisał(a):Jakby polkara była taka cacy to by znikła z allegro, a trochę tam już jest.
polkar napisał(a):W sumie to jest prawie zero zainteresowania, nie wiem, może gdybym napisał, ze przebieg jest 120tyskm, zrobiłbym odpowiednie fotki, napisałbym, ze jezdziła starsza niemiecka kobieta i jest pierwszy własciciel, to może bym sprzedał....
Auto jest jakie jest, trzeba zrobic blachę, bo ma pognieciona maskę. trzeba pomalowac zderzak, na drugim dac zaprawke, i ewentualnie zaprawki na błotnikach.
Jest wszystko napisane w ogłoszeniu,
Więc gdybyś sam zrobił te zaprawki to gwarantuję, że zejdzie szybko...bo w dzisiejszych czasach każdy chce mieć wszystko cacy żeby tylko lać paliwo i o nic sie nie martwic.... a tu musialby sobie jeszcze zawracac glowe lakiernikami itp.

Sylar napisał(a):Szkoda, że to dość daleko, bo na prawdę zobaczył bym tą solke dla mnie ważny jest silnik, bo blachę da rade zrobić. Widać, ze auto ogólnie zadbane. Oglądałem już kilka i co jedna to gorsza,a nie chce się wkopać w worek bez dna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości