kamel napisał(a):Wcześniej było sprzedawane niedaleko Pruszcza Gdańskiego i był osobny topic ale mało tam było opisane
Mibars napisał(a):
Skoro ktoś kupił i juz pilnie sprzedaje to od razu powinna się zapalic "czerwona lampka". Co ciekawe patrząc po nazwie usera, który go sprzedaje to to jakiś zakład handlujacy częściami do Hondy.
Mibars napisał(a):Największy "zonk" widoczny na pierwszy rzut oka to ten zderzak od ED9.
Mibars napisał(a):Klimatyzacje i wspomaganie zawsze da sie dołożyć, pamiętaj, że w tak lekkim aucie każde dodatkowe kilogramy i odbiorniki mocy bedzie czuć... Mówiąc krótko osiągi maleją, spalanie rośnie.

kamel napisał(a):To nie problem wymienić zderzak,
kamel napisał(a):Co do dołożenia klimy, to najpierw trzeba ją znaleźć co chyba graniczy z cudem
Ja miałem klimę zamontować, tym bardziej, że auto ciemne, przeszklone, a i skóra gorąca... Ale wyszło, że nie ma aż takiej tragedii, jakiej się spodziewałem... i stoi dalej w pudle 
kamel napisał(a):I tak osiągi są OK w EE8
Ale jeśli nie zależy ci na wyśrubowanych osiągach, tylko na komforcie to fakt, zakładaj. Co do wspomagania to tutaj mała ciekawostka - Ja na suchym, czystym betonie przy oponach 195 na ciut mniejszej kierownicy ledwo kręce 
Mibars napisał(a):Są OK, bo auto lekkieAle jeśli nie zależy ci na wyśrubowanych osiągach, tylko na komforcie to fakt, zakładaj. Co do wspomagania to tutaj mała ciekawostka - Ja na suchym, czystym betonie przy oponach 195 na ciut mniejszej kierownicy ledwo kręce
Miałem już EE9 ze 195
.marcin_crx napisał(a):Co za jełop wystawia to ogłoszenie?
Honda fabrycznie nie ma ciśnienia na garach po prawie 15 bar - czuć ściemę z kilometra...
marcin_crx napisał(a):Co za jełop wystawia to ogłoszenie?
Honda fabrycznie nie ma ciśnienia na garach po prawie 15 bar - czuć ściemę z kilometra...
INO napisał(a):Kupowałem kiedyś od tego kolesia boczki do delSola przez allegro.
Na zdjęciach bajka jak nówka nieśmigana a w rzeczywistości do użytku nadawały się tylko osłony głośników, które wcale nie były mi potrzebne
ehe i w manualu też lipę wciskająFilip_190 napisał(a):W takim razie coś musisz mieć nie tak, silnik benzynowy nie może mieć takiego ciśnienia na cylindrach. Maksymalnie bardzo zdrowy silnik benzynowy będzie miał 13

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość