nie ma podanej nawet miejscowosci wiec trudno cokolwiek powiedziec i zobaczyc... zadzwon, dowiedz sie gdzie mozna ogladac auto i ktos pewnie podjedzie zlookac...
To jest Rex ze Skoczowa, miałem po niego jechać ale trafiłem okazje bliżej wiec go odpuściłem, mam chyba jeszcze na mejlu dokładne zdjęcia wysłane przez własciciela. Właściciel tylko w Crx-ach sie specjalizuje, ale nie mylić z innym użytkownikiem że skoczowa, który buduje rajdówki itp itd.
paru kumpli juz kupilo u tego goscia i do dzisiaj smigaja i sa zadowoleni, ogolnie kolo same crxy z niemiec przywozi i wie na co patrzec. ja sam mialem od niego kiedys brac edka ale mi sie inny trafil
zadzwon i sie spytaj, koles raczej nie owija w bawelne, powiedz mu ze siedzisz w crxach i czy warto po to jechac, ja do skoczowa mam troche dogi ale moze ktos podjedzie i zobaczy
tak koles jest konkretny pare furek od niego ogladalem jedne w lepszym drugie w gorszym ale jak cos przyjzyj sie autku bo wozi tez takie do klepania robie je maluje i ida na sprzedaz ale z tego co widzialem to sie stara
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic