Ktoś oglądał ją z bliska ? http://allegro.pl/item941114163_honda_c ... komis.html
Na zdjęciach wygląda całkiem ładnie ...
Mam właśnie praktyki w Wieliczce i wczoraj typ był sprawdzać tego sola u nas (fajne fele i niefajny tłumik:)). Nie wiem czy kupił w końcu ale raczej mine miał nietegą, żeby nie powiedzieć, że był wkurwiony
Jak kolega recytował mu wszystko co znaleźliźmy to robił się coraz bardziej czerwony hahaha. No ale do rzeczy - solka miała konkretnego dzwona, komputer zgłaszał błąd poduszki a kontrolka po przekręceniu kluczyka gaśnie jakby wszystko było ok. Gość zmostkował żarówkę z inną kontrolką
Ale jak teraz czytam na wspomnianej aukcji, to autko na 100% bezwypadkowe... jasne
jak już jesteśmy przy błędach, to jeszcze lambda uwalona albo niepodączona. Właściciel coś tam wspominał o wywaleniu kata ale nie dosłyszałem o co chodziło do końca... Lampy i kierunki z przodu wymienione, maska i tylna klapa wymienione, pozostałe elementy (wszystkie!!!) malowane i szpachlowane... we trójkę chodziliśmy z czujnikiem bo nie wierzyliśmy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości