witam
solka jest moim pierwszym autem z napedem na przednia os.
dotad 2 poprzednie to byla tylnio napedowka .
jakies rady czego nie robic tym modelem auta aby pozostac na pasie lub w zakrecie poostac ???
thx

dymek1988 napisał(a):piszesz o solce jakby to co najmniej boeing 747 był i specjalnego traktowania wymagał
coraz ciekawsze tematy, to jest zwykły dupowóz nic specjalnego więc niczym specjalnym Cie nie zaskoczy szczególnie jak mówisz rwd jeździłeś 

ProLans napisał(a):dymek1988 napisał(a):piszesz o solce jakby to co najmniej boeing 747 był i specjalnego traktowania wymagał
true truecoraz ciekawsze tematy, to jest zwykły dupowóz nic specjalnego więc niczym specjalnym Cie nie zaskoczy szczególnie jak mówisz rwd jeździłeś

Prokop napisał(a):ProLans napisał(a):dymek1988 napisał(a):piszesz o solce jakby to co najmniej boeing 747 był i specjalnego traktowania wymagał
true truecoraz ciekawsze tematy, to jest zwykły dupowóz nic specjalnego więc niczym specjalnym Cie nie zaskoczy szczególnie jak mówisz rwd jeździłeś
Nawet starym Skodżitsu można wywinąć orła, a ostatnie warunki na drogach nie pomagają. Mi ostatnio przydarzyło się parę niespodzianek. A wszystko przez to, że przyzwyczaiłem się do letnich opon; założyłem zimówki + mokro = podsterwoność. Jak się przestraszysz i odejmiesz gaz jak w moim przypadku nadsterowność (dupą zarzuca dość szybko bo jest odciążona) i już jesteś tyłem do kierunku jazdy

i sol to jest w gruncie rzeczy cywilne auto civ 5 gen, zwykjły dupowóz, bardziej przewidywalny od 2 gen według mnie itp... cywilne auto usportowione tylko 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość