http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4985269
co sądzicie na jej temat? mam do niej 200km i nie wiem czy warto więc proszę o ocenę.
Może ktoś z was mieszka niedaleko i mógłby sprawdzic??? bardzo mile widziane

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
bo bez sensu zebys kupil cos co sie bedzie w kolko sypac :/ takie jest moje zdanie.
światła nie kupione bo bita tylko miała być ładna, nie pamiętam czy malowana ale raczej nie chyba że jakieś pierdoły bo pamiętam że miała cos obrysowane lub zadrapane 
bo jeśli naprawde te lampy dla wyglądu i nie była bita to jutro po nią jadę
. Dla mnie jest piękna. może chwile jeszcze by nią pojeździł jak sie nic nie posypie.

a szukałem del sola to mówię pojadę obejrzę co i jak i pojadę na kanał odrazu
) wydech przelotowy ładnie chodzi:P stożek założony... koła też fajne tylko jedna felga walnięta jest bo jest krzywa ;/ szyba przednia jest pękniętą w miejscu naklejki z numerem rejestracji... a co do silnika to powiedzieli mi na stacji diagnostycznej że ma dwa wycieki jeden chyba z pod głowicy nie pamiętam już a drugi to olej się skąś leje na sprzęgło powiedzieli mi że musiał bym dołozyć jeszcze do niego 1500 zł i można by jeździć

tylko musi się trafić, ja swojej pół roku szukałem. Ale fakt jest faktem że po zakupie samochodu nie da się nie musieć włożyć w niego jakieś tam kaski żeby nim jeździć przez dłuższy czas, każdy samochód wymaga pewnych zabiegów eksploatacyjnych i dbania o niego.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość