tak jak mariusz mowi
pewnie na dnaich z ciekawosci go obejrze..bo nawet moj koles dzownil do mnie i mowil ze jego kotleś sciagnal VTECa i ze wypasior jest......
ale na to trzeba spojrzec okiem crx maniaka
[ Dodano: Pią Lip 22, 2005 9:53 am ] niezłe sprzety na tym allegro chodzą ......zobaczcie jakie ma gumy.....pogieło kolesia 215/35 na tym sie jeździć nie da http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=57960091
Ten vitek był na niemieckim mobile.de Auto wygrało ileś tam zlotów tuningowych tylko, nie bardzo wiem jaki koleś ma interes bo autko stało na mobile z miesiąc i cena wynosiła coś koło 3500 EUR
Jak dla mnie z tych autek tu przedstawinych to tylko szarika nadaje się do jazdy, pozostałe są przesadzone i to sporo.
Ten pomarańczowy mi się osobiście wcale nie podoba. fele 18 to jest masakra, poszeżony o 9 cm na strone to też chore. CRXWOJ miał mniej a auto i tak już wyglądało dziwacznie, no i fele 18 to jest chore
3500 EURO czyli musial potargowac sie troszke, faktem jest to ze cena jest odpowiednia tyle ze ja bym wracal do crxa bez takiej maski i tych spoilerow, prawdziwy niemiecki tuning