Uwaga na auto z malym przebiegiem!!!
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2008-01-27, 14:10

crxonstreet napisał(a):
Dr ty to w kazdym temacie prowadzisz to klotni chyba.

:rotfl2: :rotfl2: No następny powtarza BZDURY. Brak argumentu i jest gotowy tekst. Nie mam ochoty w to brnąć. Kupujcie sobie co chcecie i od kogo chcecie. :nieok:

Zaraz będzie najazd na mnie. Ja to już wszystko znam darujcie sobie.
Co chcwilę wyskakuje jakiś wałek i zawsze jest to samo.

crxonstreet

przez crxonstreet » 2008-01-27, 14:13

Moze jak nastepny Ci to mowi to moze cos w tym jest?Moze popatrz na siebie a nie na innych ze nie mowia prawdy.Jakk kilka nie znajacych sie osob mowi ci to samo to moze to prawda.

THOMPSONN CZYTALEM TO OGLOSZENIE ALE JAK JESZCZE BYLO ZE ZDJECIEM I NIE BYLO TEKSTU NA DOLE TO ZDJECIE JEST Z PORTALU NIEMIECKIEGO ALE TO NIE TO AUTO BO TO JAKIS PARCH!!!!WIDAC KTOS Z TEGO FORUM SPRZEDAJE TA FURE!!!!

PS. AUKCJA ZMIENIONA NA POCZATKU OK 30 MINUT TEMU JAK WCHODZILEM BYLA ZE ZDJECIEM I INNYM OPISEM

atom1
Moderator

przez atom1 » 2008-01-27, 14:13

a ja tam sie z Dr_, zgadzam w 90% jego wypowiedzi bo pisze w prost , sam o malo sie nie napatoczylem na taki przebieg haha ktory teraz mimo to cudownie smiga, jednak wole zyc z przekonaniem ze moja nie byla krecona :rotfl2:
http://demotywatory.pl/6670/MODERATORZY
moj feedback http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=30&t=19664&p=203599&hilit=atom1#p203599
Mój warsztat: http://www.atomoto.eu

crxonstreet

przez crxonstreet » 2008-01-27, 14:17

Dr_ napisał(a):
pirul napisał(a):crxonstreet rozumiem, ze tym stwierdzeniem usprawiedliwiasz takie skurwysynstwa, tak?

Pirul - na tym forum jest więcej ludzi , którzy uważają to za normalne zjawisko. Pewnie zaraz będą krzyczeć że wszyscy to robią i inaczej nie da sie samochodu sprzedać. ;)
To chyba przez to społeczne przyzwolenie tyle jest tych wałów.

Ciekawe jest to , że tym idiotom nawet nie chce się zrobić innych zdjęć. Nie wiem - może myślą, że ludzie nie wiedzą o niemieckich portalach motoryzacyjnych.

Nie wiem czy ten kometnarz do mnie ze na forum wiecej jest takich osob jest prawda. Bo nie napisalem ze zgadzam sie z tym.Ale dziwi mnie takie zaskoczenie Wasze co do tego, jabyscie nie zyli w Polsce.

[ Dodano: 2008-01-27, 13:18 ]
atom1 napisał(a):a ja tam sie z Dr_, zgadzam w 90% jego wypowiedzi bo pisze w prost , sam o malo sie nie napatoczylem na taki przebieg haha ktory teraz mimo to cudownie smiga, jednak wole zyc z przekonaniem ze moja nie byla krecona :rotfl2:

Moze i udalo Ci sie znalesc dobre autko ale napewno nie za 3 tyss. A co do ogloszenia to widaac ze ktos z forum bo juz fot nie ma i opis zmieniony:):):) Wiec tak gadacie na innych a to wala ludzie z forum takie tematy. Chyba ze WASZE e-maile do autora tego ogloszenia tak zadzialaly

Thomson
Moderator

przez Thomson » 2008-01-27, 14:26

crxonstreet napisał(a):THOMPSONN CZYTALEM TO OGLOSZENIE ALE JAK JESZCZE BYLO ZE ZDJECIEM I NIE BYLO TEKSTU NA DOLE TO ZDJECIE JEST Z PORTALU NIEMIECKIEGO ALE TO NIE TO AUTO BO TO JAKIS PARCH!!!!WIDAC KTOS Z TEGO FORUM SPRZEDAJE TA FURE!!!!

po pierwsze to thomson a nie thomPsoNN, po drugie chyba nie czytasz tematow do konca, bo na pierwszych stronach pisalo, ze poszly do goscia pozdrowienia na maila to sie wycofal, a co mial zrobic?? nie sadze, zeby to ktos z forum byl... a nastepna sprawa, ze kopia ogloszenia jest, gdyby ktos chcial zobaczyc... link dalem strone wczesniej...

crxonstreet

przez crxonstreet » 2008-01-27, 14:29

thomPson ty sie tak nie stresuj napsialem ze mozliwe ze to wasze e-meile do tego klienta tak zadzialaly:)

pirul
Moderator

przez pirul » 2008-01-27, 14:55

tez napisalem rano maila do tego goscia i wlasnie to samo mi odpisal :) crxonstreet to nie jest tak, ze my myslelibysmy, ze to auto ma taki przebieg, kazdy z nas sie zorientuje, ze to jest walek, tu wlasnie chodzi o bezczelnosc, z jaka sie zaczyna u nas ludzi w blad wprowadzac bo nie dosc, ze gosc łże w zywe oczy to jeszcze taka tania scieme potrafi sprzedac ze zdjecia zapozyczone itd. i co jeszcze, to moze opis tez zapozyczony i ch-uj wie co on tak naprawde sprzedaje, wiadomo ze wiekszosc samochodow jest sprzedawana u nas w ten sposob tylko chlopaki sie oburzaja wydaje mi sie wlasnie na coraz wieksza bezczelnosc takich kombinatorow co potwierdza przypadek solki "vti.." ktora byl Polkar ogladac. peace
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD
ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD
CB600F HORNET '10 SOLD
cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD
w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project

michalwawa
Forumowicz

przez michalwawa » 2008-01-27, 15:02

Witam dzieki za maile od was super wychowanie ,,,, Honda którą sprzedaje na otomototo crx który ma przebieg na dzien dzisiejszy około124tyś km,,ma potwierdzony przeglądami TUV ostatni na dzień 02 02 2005 to 107tyś,, zdjęcia były zapozyczone z mobilabo nie mam aktualnych ,,cena 3tys to malo przecież to stary samochód i z przeznaczeniem na częsci ,więc według was ile powinien kosztować 6-7tys zł i to za ee8 chyba :rotfl2: .pozdrawiam auto będzie w warszawie we wtorek 29 01 więc mozna przyjechać i samemu ocenić i gwarantuje ze jeżeli okaże się ze miała280tyś to oddam ja po kosztach :szok: .pozdrawiam

[ Dodano: 2008-01-27, 14:09 ]
Zdjęcia prześlą mi po 18 00 z niemiec więc będą na ogłoszeniu to tak dla niedowiarków i innych tam

Krzyh00
Forumowicz

przez Krzyh00 » 2008-01-27, 15:19

ja powiem tak, jak kupowalem crxa nie patrzalem na przebieg a jak na ironie nawet ucieszylem sie ze moj mial 240tys w dniu zakupu! dlaczego? bo mam pewnosc ze nikt go nie kręcił, bo z reguly jak ktos kreci licznik to inne rzeczy tez poprawia na sztuke byle złoma wypchnac i dobrze zarobic, jak sie kupuje auto z duzym przebiegiem na blacie, albo moze nie tyle duzym co realnym patrzac na wiek auta, to wiadomo ze komus nie zalezy zeby kogos zrobic w jajo i jakis wiązań na druty w innych miejscach tez nie trzeba sie spodziewac, a jak licznik krecony to i "sztuki" pelno wszedzie z reguly. ja kupilem jak wspomnialem auto z przebiegiem 240 a stan wszystkich elementow srodka ktore dosc czesto sa dojebane jak półki tyle czy panele nawiewu mialem całe! a w polsce to przebieg 150 a półka tylna juz w 2 elementach, panel cały polamany i pewnie przebieg juz ze dwa razy cofany. w polsce jest taka mentalnosc ze zeby mozna bylo sprzedac dobrze auto musi miec jedynke z przodu na liczniku i to niezaleznie od roku produkcji! czy auto ma 20 lat czy 5 zawsze przebieg jest w granicach 130-170 jak sie kupuje od handlarza. ludzie sa naiwni i mysla ze kupili rarytas, dostaja podrabiane ksiazki itd. jedyna rada to obejrzec dobrze auto a przebiegiem sie W OGOLE nie sugerowac.

Sebastian_O
Forumowicz

przez Sebastian_O » 2008-01-27, 15:22

wszystko ładnie, tylko trochę nie mogę pojąć po co ktoś - wystawiając ogłoszenie z samochodem - NIE MAJĄC GO JESZCZE KOŁO DOMU - lepi byle jakie zdjęcia żeby tylko cos było widać...
To tak, jak by jakaś "dupa" np w serwisie randki interia czy tam jakimś tego typu, wlepiła zamiast swojej facjaty zdjęcie Jenifer Lopez albo innej gwiazdy, powodując tym samym ślinienie się większej części męskiej widowni...

Masz auto koło domu, zrób foty, wystaw, sprzedawaj... proste i logiczne...

crxonstreet

przez crxonstreet » 2008-01-27, 15:33

Ale wlasnie tak juz dzis jest ze trzeba byc tak beszczelnym i chamskim bo inaczej nie pozyjesz w tym kraju. Przykre to jest. Mnie np wkurwia to ze np taki koles ma np chore dziecko ciezko zapierdala na nie zeby sie utrzymac a tu mu sprawe zaloza bo nie zaplacil podatku lub sie spoznil z terminem i jeszcze go zamkna. Lub gosc jedzie rowerem po pijaku i dostaje wyrok a taka Pani posel po pijaku potraci dziewczyne zabije i dostaje zawiasy.Lepper 10 wyrokow w zawieszeniu i nie siedzi.To jest straszne ze na przekretach wychodzi sie lepiej jak sie jest uczicwym.

Krzyh00
Forumowicz

przez Krzyh00 » 2008-01-27, 15:37

a co ma piernik do wiatraka? odbiegles kilometr od tematu.

atom1
Moderator

przez atom1 » 2008-01-27, 15:38

michalwawa napisał(a):zdjęcia były zapozyczone z mobilabo nie mam aktualnych

dziwnym trafem kolego akurat te zdjecia zapozyczyles 8)
http://demotywatory.pl/6670/MODERATORZY
moj feedback http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=30&t=19664&p=203599&hilit=atom1#p203599
Mój warsztat: http://www.atomoto.eu

crxonstreet

przez crxonstreet » 2008-01-27, 15:41

Krzyh00 napisał(a):a co ma piernik do wiatraka? odbiegles kilometr od tematu.

to bylo to postu pirula:P a ze wolno pisze to mnie wyprzedziliscie:P

Krzyh00
Forumowicz

przez Krzyh00 » 2008-01-27, 15:44

atom1 napisał(a):
michalwawa napisał(a):zdjęcia były zapozyczone z mobilabo nie mam aktualnych

dziwnym trafem kolego akurat te zdjecia zapozyczyles 8)

zrobil sie przypał to teraz zmieni koła i bedzie mowil ze to inne auto :rotfl:

Poprzednia strona   Następna strona