KraWik napisał(a):a znacie panowie moze tą honde ?
w ogloszeniu jest napisane ze z forum byla zakupiona
http://otomoto.pl/honda-crx-ed9-dohc-d1 ... 78139.html

sebas napisał(a):MaciusCrx, szkoda mi słów na Twoje wywody na stan liczników... ja mam autentyczne 222000km a fotel kierowcy był rozdarty... to nie zależy od przebiegu tylko np od tego jakie kto nosi ubrania, czy jest gruby czy chudy, jak wsiada/wysiada i ogólnie jak dba... No ale jak się tak znasz to może zostań rzeczoznawcą, po 3 fotkach w słabiej jakości określisz każdą najmniejszą usterkę w aucie i przebieg
a ja simieje z takich jak ty co maja 20 letnie auta i maja przebiegi 100 200 tys
kazda stała jezdził dziadek
popularne sie to porobiło ^^

MaciusCrx napisał(a):sebas napisał(a):MaciusCrx, szkoda mi słów na Twoje wywody na stan liczników... ja mam autentyczne 222000km a fotel kierowcy był rozdarty... to nie zależy od przebiegu tylko np od tego jakie kto nosi ubrania, czy jest gruby czy chudy, jak wsiada/wysiada i ogólnie jak dba... No ale jak się tak znasz to może zostań rzeczoznawcą, po 3 fotkach w słabiej jakości określisz każdą najmniejszą usterkę w aucie i przebieg
![]()
![]()
a ja simieje z takich jak ty co maja 20 letnie auta i maja przebiegi 100 200 tys
![]()
![]()
kazda stała jezdził dziadek
![]()
popularne sie to porobiło ^^
[ Dodano: 2010-10-23, 12:38 ]
220 licznikowo![]()
[ Dodano: 2010-10-23, 12:38 ]
Autentyczne joł pewnie miałes ja od nowosici i nie była sprowadzona![]()

MaciusCrx napisał(a):ja jezdze civic codzien do pracy na zakupy na wypady itd.. i wychodzi mi 20 tys rocznie
jeden ma na uczelnie/do pracy 5 km a inny 50, ale co tam, ty wiesz lepiej ile kto powinien miec przebiegu i ze wszystkie sa krecone 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości