EE8 i jak cena <lol>
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

BiG BoSs
Forumowicz

przez BiG BoSs » 2005-10-26, 11:19

Składak mało istotna rzecz :ok:
:diabeleknie:

mikehonda
Forumowicz

przez mikehonda » 2005-10-26, 13:11

Mamba od tamtej pory to w samochod zostało zainwestowane 2tys lekko,a co do składaka to sie chyba pomyliłes on był sprowadzony z Niemiec i sa na to brify,a Kozi niech powie swojemu koledze zeby juz nie dzwonił i sie nie umawiał na kupno bo skoro samochod sie nie nadaje do zrobienia (po waszych ogledzinach)nie widze sensu kupna mozesz mu przekazac! :dupa:
Nic sie nie rowna z Vtec'em!!!

*KOZI*
Forumowicz

przez *KOZI* » 2005-10-26, 18:16

Jak on był pół roku temu jeszcze w gorszym stanie i włożyliscie w niego 2 tys zł, żeby wyglądał tak jak teraz to niechciałbym go widzieć pół roku temu ;)
"mikehonda" to forum a szczególnie ten dział jest po to, żeby ocenić stan danego auta do sprzedania i zawsze ktoś kto ogląda jakieś auto później pisze obiektywnie o jego stanie, żeby pomóc innym potencjalnie zainteresowanym użytkownikom forum a nie żeby np. wyśmiać stan auta Twojego brata!
Przeważnie jak ktoś daje ogłoszenie o crxie a tymbardziej ktoś z forum crx to podaje uczciwie stan auta, jego wady itp. A w Waszym ogłoszeniu crx wygląda ładnie ale pewnie to przypadek, że akurat nie ma zdjęcia tej pordzewiałej strony...
Więc tu nie cwaniakuj i ni ebroń za wszelka cene tego auta bo jak juz Ci pisałem nikt nie pisze nic, żeby wyśmiać tego crxa tylko opisać jego faktyczny stan! Skoro jest taki super to dlaczego kosztuje 7,5 tys zł a nie np. 13 tys zł jak przewaznie chodza najtansze EE8 w miare dobrym stanie? Jakbyście uczciwie napisali w ogłoszeniu, że stan auta jest taki jaki jest,ze do zrobienia jest to i to to by się nikt nie czepiał a Ty tymczasem jeszcze kłocisz sie ze wszystkimi że auto jest takie dobre! Logiczne , ze sa różne stany samochodów ten jest akurat taki i stąd ta cena tylko po co za wszelka cenę się kłócisz? Myslisz, że jak ktos przyjedzie obejrzec to auto to nie zauważy niczego?? bezsensu jest takie ukrywanie wszystkiego jak i tak na żywo nawet laik widzi jaki jest stan... Do właściciela auta nic nie mam - był bardzo w porządku ale Ty za wszelką cenę nie wiem co chcesz udowodnić... I sam mówił, że silnik był miesiąc temu myty, że skrzynia jest chyba przesunieta więc nie podważaj tego co pisze bo tego nie wymysliłem...
Aha i nie przeginaj z jakimis głupimi tekstami w kierunku np. mojego kumpla, myśle, że nie chciałbyś, żebym mu to przekazał

:dupa:
vtec...:)

brodson
Forumowicz

przez brodson » 2005-10-26, 20:14

no takie ostre starcie a mnie tu nie ma jak ktos widzial auto to nie rozumiem po co tuszowac wady mozna komus oszczedzic drogi dojazdu jak sie napalij :diabelek:

Kras
Forumowicz

przez Kras » 2005-10-26, 20:26

Bo to jest takie typowe polskie podejście. Naściemniać że auto jest super żeby ktoś przyjechał bo zawsze jest szansa że jak sie przytłukł kilkaset kilometrów (i to czasem pociągiem, z forsą pod pachą) to kupi mimo że zobaczy złom.
Miałem dokładnie to samo jak po sprzedaży CRX szukałem wozu. Znalazł się Civ VTI Type-S z Poznania, na zdjęciach super wygląd, wg. ogłoszenia super stan. Więc dzwonię i oczywiście słyszę zapewnienia że extra, miód i malina. W sumie z typem gadałem chyba ze 3 razy i za każdym razem to samo. Mówię żeby uczciwie powiedział czy coś jest nie tak bo jak przyjadę i się skumam to nie kupię a on zawsze że spoko i mam przyjeżdżać. Więc się zapakowałem do tego Poznania a tam oczywiście na miejscu wyszło co to za kwiatek. Do dziś mam zresztą protokół z oględzin w serwisie (po kolei oglądał blacharz, lakiernik, mechanik) od którego nóż się sam w kieszeni otwierał. Oczywiście auta nie kupiłem, typowi wygarnąłem co o nim myślę ale kasy i czasu straconych na to auto nikt mi zwrócić nie mógł.
Koniec...

syncro
Forumowicz

przez syncro » 2005-10-26, 22:33

Powiem ci Kras ze to dziwny zbieg okolicznosci z tym Poznaniem, bo mnie tam tez na mine chcieli wepchnac jak szukalem Preludy. :wrrr:
Auto ocenione.
Opinie wyciagniete.
VTC
ET 11,07

Snyka
Moderator

przez Snyka » 2005-10-28, 01:31

Sprzedany za 6.5! stan faktycznie lekko zmasakrowany ale wracalem tym vteciem z Wawy do Bydgoszczy i powiem wam ze z bagnetu nic nie zeszlo a jechalem do 180km/h Myslalem ze bede zmuszony jechac nim 90-100 gora ale sie mile zaskoczylem po pierwszych 5 km, kierownica nie bije nie wali nic nie sciaga nie rzuca itp... troche dziwne odglosy sie wydobywaja z ukladu wydechowego (rezonans) ale ocena za prowadzenie i stan motoru jak porownujac do wygladu jest dobra!

Poprzednia strona