autsajder napisał(a):Napalałem to się jak miałe "naście lat" a w moim wieku to się człowiek co Ketiw twoja też sprawia wrażenie ładej sztuki tylko ten zawias to wyższy niż w Audi allroad ale za tą kasę to jak za darmo.
nie każdy ma kase zeby sobie odrazu obnizyc i dać felgi wiec takie uwagi zachowaj dla siebie... wole miec auto zadbane i doprowadzone do idealnego stanu niz wrzucać odrazu jakis gwint i felgi a pozniej jezdzić z rdza i dziurami w progach i nadkolach ( dziur akurat w moim przypadku nie było) ale rdza lekka owszem. Pozatym nie ważne czy auto jest z 92r czy z 97r wazne jak wyglada ! Ender (własciciel dwóch Solek VTi) przy pierwszym spotkaniu myslał ze to 97r... każda solka bierze olej w takie bzdury nie warto wierzyc, zrobiłem w 2 miesiące 2 tys. km i zabrało mi minimalna ilosć oleju... ale zabrało ! a silnik nie był po zadnym remoncie
takze jezdzij, sprawdzaj solki
ja szukałem 4 miesiace, zycze powodzenia 
?

ProLans napisał(a):Panowie czytajcie wypowiedz dymka ze zrozumieniem... bo nieco inny kontekst miała chyba

ale poziomLimbo napisał(a):dymek w d... byles i gowno widziales
Ketiw napisał(a):napisał to tak jakbym ktos szukał auta w zajebistym stanie za psie pieniadze i 17 tys. to mało tak to odebrałem
a wiadomo ze zawsze mozna cos z ceny z targowac 

widać ze progi dosc pognite, kto wie czy tam nie ma juz dziur 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości