chyab nikt takeigo czegos nei kupi.... jesli kogos stac i chce miec extra autko na 1/4 to zrobi sobie samemu od podstaw... to auto bedzie sie kojarzyc tylko z jednym czlowiekiem ... mi by to przeszkadzalo wiec ja dziekuje bardzo za taki wynalazek...
pozdrawiam
panowie... najmocniejsze bylby faktycznie zakladajac ze ma ta mape 1250 KM a okreslenie "najszybsze" mysle ze zostalo uzyte nie ze wzgledu na czas na 1/4 tylko bardziej ogolnie. bo co z tego ze OZ jezdzi szybciej na 400 jak na ulice nie wyjedzie tym tylko sobie na lawecie smiga :? . ta supra jedzi normalnie po ulicach jak zwykle tico. i generalnie to jest w niej zajebiste.
Malcolm nie pisz takich rzeczy że kierowca do dupy albo coś w tym stylu.
Przypomnij sobie jakie ta supra miała problemy z trakcją-od zawsze.
Nawet jeszcze w zeszym sezonie jak miała " tylko" 949KM.
Myśłisz że to takie łatwe utrzymać 1000KM na tylnim napędzie jak na każdym biegu zaczyna zarzucać dupą?.
Samochód ozza i ten drugi wynalazek to o ile się nie mylę mają napęd na 4 koła.
A jak się jedzie autkiem na 4 łapy to też przy takich mocach występują straty trakcji ale nie aż tak.
baza... ja sie moze czepiam... ale to co sie dzialo w poznaniu.. to absolutnie nie byly problemy z trakcja... bo moj crx lepiej mieli kolami niz robila to ta supra
start w poznaniu, podtrzymaniue turbo... brbrbrbrbr.... wrummm kłech kłech.... i dopiero zaczynala jechac <- ale to obrazowo napisalem
ps.. druga sprawa.... sam kierowca na glos stwierdzil "koni kupa tylko kierowca dupa" wiec o co chodzi
rudzinski.. pamietaj ze po ulicy to ona jeździ z moca 600KM a nie 1000 z tego co wiem syncro swoim tez chce na codzien pojeździc i chce mieć mape 300-350KM
jak supra ma zostać sprzedana to pewnie pójdzie za granice (najpewniej do Ruskich).
a co do jej startów to nie powinnismy krytykowac ani Supry ani kierowcy bo to czym jezdzimy nie zabardzo daje nam do tego prawo. nie mamy pojecia jakie są problemy z prowadzeniem takiego potwora np. na tak marnych nawierzchniach jakie mamy
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
DŻEJKU święte słowa.
Nie zapominajmy że to był pierwszy tego typu samochód w polsce.
A gdy został zbudowany to był podobno jednym z mocniejszych aut w europie.
nie ma co gadac, kazdy kto siedzi w swiatku tuningowym chociaz troche powinien znac ta furke, wiec jak ktos chce to kupi jak nie to nie. Lepiej niech baza powie co nastepne...