hehe to jest to EE8 co tak głośno o nim było jakieś 2/3 lata temu koleś sprzedał ziomkowi z forum ten mu pojechał że padake kupił więc sprzedał dalej po jakimś czasie znowu odkupił i takie tam cyrki szukajcie tego tematu gdzieś jest coś tam Ali-en ble ble .ble ... niezła polewka
To może ja się coś wypowiem bo to mój ostatni kill i film zarzuciłem do działu KILL
Min.
Poprawić trzeba nieco lakier
Zderzak średnio mi się widzi ;/
Sprzęgło napewno do wymiany bo śmierdziało po późniejszym ściganiu
Kolega kupił go raczej jako, aby się wyszaleć bo woli BMW
To auto użytkownika co była afera Kasowniki klepoczą
Silnik chodzi w miare równo.
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
mialem to ee8 kiedys jeszcze jak robilem swapa u siebie w ee8
w sumie kupilem je poto aby wlozyc tam swoj swap ktory mi zostal z mojego ee8
buda za tamtych czasow jak ja je mialem nie byla taka straszna , byla napewno uderzona i robiona itp ale to wszsytko zalezy o jakich pieniadzach sie mowi ... trzymala sie w miare nie najgorzej , mysle ze teraz pare poprawek trzeba zrobic , fotele byly jakas skaja kiczowata troche obszyte i miala juz pekniecie jakies , kiera jakas srednia byla , zderzak do dupy zrobiony pozatym wsio dzialalo , dostala seryjny wydech od mojej i w sumie reszta tez seryjna z osprzetu , swap odemnie poszedl bo tam byl zajechany silnik tzn bral sporo oliwy i kopcil ,skrzynia zgrzytala 3 i 5 a mialem kupca na podjechany swap to swoj tam wlozylem
moj silnik byl w mega kondycji do konca serwisowany w aso w niemczech bardzo dobrze zapindalal jako seria do samego konca umnie mial tylko dolot lepszy i tyle nie bral wogle oliwy!! ok 3setki od wymiany do wymiany czyli co ok 8tys kasowniki juz zaczynaly podklepywac ale juz 200tys km przebiegu , skrzynia malinowa byla ! pozniej auto poszlo do kolegi z lublina i mial go ok 1roku ztego co wiem problemy z gotowka zmusily go do sprzedania a porobil tam dodatkowo pare zeczy ! czemu ten sprzedaje po pol roku niewiem ale jak jest w stanie takim jak go kupowal to za ta kase mysle ze warto!
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899
to b16a1 bo na bloku pisało no i pokrywa wskazuje tak. On się nie zna na hondach i dlatego dał tyle koni. On nie ma jej pół roku, a może miesiąc niecały ? Coś z wydechem wiem że ma zrobione i PCV kibel dolot