Właściwie to żona jechała z moją małą za nia starsze małżeństwo astrą a jeszcze za nimi rozpędzony małolat w tico z oponami 155 i chłopak nie wychamowal walną w astrę a astra w rexa.....chce w poniedzaiłek pojechać zgłosic szkode i chodzi o to zebym wiedział co gadac jak bedzie mi samochod opisywał.....pod carrefourem to już było po całej akcji..
Podjedź do aso, podaj numery tych elementów - zrobią Ci listę z cenami i pieczątką aso, daj to rzeczoznawcy i niech na podstawie nowych części liczy, a nie używek bo Ci mniej wypłacą
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
policzą za mało to się odwoła, zamienniki to nie wiem czy gdzieś znajdzie, wiadomo, że amortyzacja będzie itd ale jak poda, że za wszystkie rzeczy 500pln to mu dadzą tyle albo i mniej, a jak pokaże wyciąg z cenami to od nowych policzą amortyzację i z tysiaka może wyrwie bo jeszcze lakierowanie, roboczogodziny, to wszystko wchodzi w wycenę, prawda? piszę w ten sposób bo w prawie wszystkich znanych mi przypadkach ludzie tak robili.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
roznie to bywa nie bede sie spieral ale niektore z tych elementow sa do naprawy a nie do wymiany... zderzak jak nie popekany to uchwyty dadza do klejenia i juz smieszna kwota wychodzi. pozyjemy zobaczymy. wszystko zalezy ile bedzie dla nich warte auto i jaka to ubezpieczalnia
to niech poprawi jeszcze zderzak, tak aby był już do wymiany
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.