Uwaga na niebieską Solkę
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

drypaul
Forumowicz

Uwaga na niebieską Solkę

przez drypaul » 2011-07-23, 01:45

Chodzi o samochód z tego linku: http://otomoto.pl/honda-crx-C19870093.html

Samochód ze zdjęć kupiliśmy z dziewczyną w maju 2009 roku od tego samego sprzedającego (handlarze).
Teraz wystawił ogłoszenie z dokładnie tymi samymi zdjęciami sprzed ponad 2 lat jak kupowaliśmy od niego tę Solkę! Nie ma opcji, że ma do sprzedania ten sam samochód co jest na zdjęciach, bo to auto jak pisałem od ponad 2 lat jest w naszym posiadaniu.
Pewnie ma na handel inną niebieską Solkę, ale nie ma zdjęć, więc wrzucił stare, podobnego samochodu.

Więc tak w ramach ostrzeżenia dla potencjalnych zainteresowanych - zdjęcia są nie tego samochodu co trzeba. Poza tym w opisie jest "bezwypadkowy", a nasza Solka (czyli ta sama co na zdjęciach) na pewno taka nie była!

krzysio1001
Forumowicz

przez krzysio1001 » 2011-07-23, 10:13

skoro tak wygladala solka w momencie kupna ...to trzeba przyznac ze duzo zyskala na wygladzie w waszych rekach. wiem bo widzialem na zywo:) ja powoli koncze przygode z solka..super samochod, przede wszystkim bezawaryjny..ale jednak potrzebuje czegos wiekszego.

Dibeisi
Forumowicz

przez Dibeisi » 2011-07-23, 10:14

Jestem z józefowa własnie Jak chcesz mogę sprawdzić co ma w posiadaniu :razz:
Nie jestem jak zupa pomidorowa...Nie musisz mnie lubić ;]

drypaul
Forumowicz

przez drypaul » 2011-07-23, 11:07

Nie no, mnie tam nie interesuje co ci kolesie mają w ofercie. Po prostu dałem ten link z informacją, że samochód ze zdjęć nie jest tym, którego sprzedają faktycznie. Poza tym firma jest z Józefowa, a samochody trzymają w Legionowie. Przynajmniej tak było 2 lata temu...

[ Dodano: 2011-07-23, 11:16 ]
krzysio1001 napisał(a):skoro tak wygladala solka w momencie kupna ...to trzeba przyznac ze duzo zyskala na wygladzie w waszych rekach. wiem bo widzialem na zywo:) ja powoli koncze przygode z solka..super samochod, przede wszystkim bezawaryjny..ale jednak potrzebuje czegos wiekszego.

Teraz wygląda jeszcze lepiej niż jak ją oglądałeś. Dostała białe felgi Ultralite z niebieskimi nakrętkami, lakier miał kurację porządnymi kosmetykami i takie tam... ;)
No, ale nie robię już OT.