Sam bym nie chciał się na to naciąć więc podzielę się tym co wiem....
Tytuł aukcji
OKAZJA!!!! JEDYNA TAKA HONDA TUTAJ:) IGIEŁKA:)
Kolega był, oglądał, jeździł i stwierdza......
ta sztuka jest wedlug mnie warta tyle co inne po 3000... buda cala choc nie wiadomo jak robiona bo maja warsztat i kupe gratow na podworku. rok nie przerejestrowana po kupnie, silnik zarzygany z pod dekla i z miski, dekiel na silikon bezczelnie az sie wylewa glutami, gaz nie caly rok domowo zakladany, szyba przod wymieniana ( bynajmniej nie oryginal) brak oslony na skrzyni co oslania zamach, poobijany wydech calutki wrecz kolektor miazga od gleby i miska obita, kiepsko z czystoscia w srodku choc plus za skory ze cale i nie wytarte... bicie na tylnych kolach, twierdzi ze fela i na nia 100pln opuszcza... cos trze w tylnych heblach, urzytkownik ma nie wiecej jak 20 lat a na wyglad to 16, i jeszcze wiele rzeczy o ktorych niechce mi sie pisac lub nie pamietam
jak sie pytam o regulacje zaworow to mowi ze mechanik mu polecil plukanke tylko dla czystosci i nic nie regulowal a jak pytam o nazwe czego kolwiek co wymienil to nie pamieta itp typowy exploatator masa do zrobienia, jako drugie auto owszem do dlubania ale nie za te kase, pomimo ze model ciekawy i ciezko spotkac taki akurat, a i jeszcze sprzeglo sie slizga deczko, za to dalbym i 7 kola jakby faktycznie igla byla a tak to tylko sie zjaralem i smakiem sie zostaje obejsc he he
Mam nadzieję, że komuś to pomoże i sie nie natnie....