Prelude 3 gen z 4WS
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

INO
Forumowicz

Prelude 3 gen z 4WS

przez INO » 2011-06-01, 23:01

http://moto.allegro.pl/okazja-jedyna-ta ... 77104.html

Sam bym nie chciał się na to naciąć więc podzielę się tym co wiem....
Tytuł aukcji
OKAZJA!!!! JEDYNA TAKA HONDA TUTAJ:) IGIEŁKA:)
Kolega był, oglądał, jeździł i stwierdza......

ta sztuka jest wedlug mnie warta tyle co inne po 3000... buda cala choc nie wiadomo jak robiona bo maja warsztat i kupe gratow na podworku. rok nie przerejestrowana po kupnie, silnik zarzygany z pod dekla i z miski, dekiel na silikon bezczelnie az sie wylewa glutami, gaz nie caly rok domowo zakladany, szyba przod wymieniana ( bynajmniej nie oryginal) brak oslony na skrzyni co oslania zamach, poobijany wydech calutki wrecz kolektor miazga od gleby i miska obita, kiepsko z czystoscia w srodku choc plus za skory ze cale i nie wytarte... bicie na tylnych kolach, twierdzi ze fela i na nia 100pln opuszcza... cos trze w tylnych heblach, urzytkownik ma nie wiecej jak 20 lat a na wyglad to 16, i jeszcze wiele rzeczy o ktorych niechce mi sie pisac lub nie pamietam :) jak sie pytam o regulacje zaworow to mowi ze mechanik mu polecil plukanke tylko dla czystosci i nic nie regulowal a jak pytam o nazwe czego kolwiek co wymienil to nie pamieta itp typowy exploatator masa do zrobienia, jako drugie auto owszem do dlubania ale nie za te kase, pomimo ze model ciekawy i ciezko spotkac taki akurat, a i jeszcze sprzeglo sie slizga deczko, za to dalbym i 7 kola jakby faktycznie igla byla a tak to tylko sie zjaralem i smakiem sie zostaje obejsc he he

Mam nadzieję, że komuś to pomoże i sie nie natnie....

extass-81
Forumowicz

Samochód: CRX ED9

przez extass-81 » 2011-06-02, 00:32

Ja z ciekawości oglądam sobie 3 gen bo mi sie zawsze podobały i na fotach wyglada nieźle. Ale foty to nie real i sam wiem coś o tym jak szukałem Rexa dla kumpla to to co widziałem na fotach a co podjechało to całkiem inne autko było :zaskoczony:

res
Forumowicz

przez res » 2011-06-02, 10:39

dzięki a miałem jechać oglądać
Obrazek

qba_21
Forumowicz

Samochód: CRXEE8

przez qba_21 » 2011-06-02, 20:41

znajomy kupił taką pralkę do robienia i przyznam że bardzo fajnie się tym jeździ, podnoszone światła i długa maska,w sumie to mają bogate wyposażenie a i tak są tańsze od rexów,
Najpiękniejszy widok dla oka.......... piękna kobieta w CRXie...... a jaka kobieta w CRXie nie jest piękna:D