Na zdjęciach wygląda całkiem porządnie, trzeba by obejrzeć. Jak na VTI to cena okazyjna. I na duży plus że bez żadnych "ulepszeń" Godna uwagi, chyba ze ktoś o niej wie coś więcej.
Auto stało za 12 ja stargowałem do 10 i już wystawiłem swojego civica na sprzedaż by jechac do poznania po niego ale sie okazało że auto zostało rozbiote (dzwon w tył z tego co pamietam) i pewnie dlatego cene obniżył
Pytanie czy lekki dzwon bo z tego co wiem to na autostradzie...ale zdjec niewidziałem to niewiem jak to wygląda ja znałazłem nowszego i z B18C4 za 10 także tego odpuscilem i tera na tamtego sie czaje
Chodzi ci o tego B18 :> Niema na allegro był i ogłoszenie wygasło ogólnie jestem dogadany już (Mam nadzieje że niesciemia i auto jest w dobrym stanie )musze tylko szybko sprzedać mojego civica
Kolega Bartek często przyjeżdzał na nasze spoty HTP i moge powiedzieć z czystym sumieniem ze to co napisał w ogłoszeniu to wszystko prawda, lecz w jakim teraz auto jest stanie niewiem bo dawno go nie widziałem a sezon dopiero sie zaczyna