crx środa śląska
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Dj.M@R
Forumowicz

crx środa śląska

przez Dj.M@R » 2011-02-28, 18:53

Ogladal ktos tego rexa?
Niska cena troche gryzie sie z opisem...
Dzownilem do goscia to nic strasznego z nia nie jest z tego co mowil.

http://otomoto.pl/honda-crx-crx-igla-C17636740.html
....

Bedzio
Forumowicz

przez Bedzio » 2011-02-28, 21:48

W oczy rzucaja sie odrazu robione blotniki tyl, jak dla mnie torszke niefortunnie. Przetarte siedzenie kierowcy, niepasujace kierunki w zderzaku. Tyle na pierwszy rzut oka. Jak masz blisko to podjedz zobacz, a jak daleko to ja bym sie bal jednak :)

kamil^
Forumowicz

przez kamil^ » 2011-03-01, 18:17

Ja mam nie daleko ok 70km .

Rejestracja jest PRA z rawicza kolo leszna a to jest kolo wrocka. wiec moze kupil cos jest nie tak i sprzedaje

swiezy69nu
Forumowicz

przez swiezy69nu » 2011-03-01, 18:34

za ta kase to wyglada dobrze :) mam znajome w srodzie to ta crx ponoc juz długo tam jeździ...

Jacques
Forumowicz

Samochód: CRX ED9 Rally

przez Jacques » 2011-03-01, 21:21

Nie wygląda tak dobrze jak na zdjęciach, ale po cenie też trudno tego oczekiwać ;) Karoseria w różnych odcieniach czerwieni, z czego co najmniej lewy przedni błotnik do lakierowania, dziwnie pomazany jakąś farbą. Widać też ogniska korozji tu i tam na aucie. Mechanicznie ciężko powiedzieć, bo prowadziłem go chwilę, ale przednie zawieszenie/układ kierowniczy wyraźnie w średnim stanie a moc, hmmm... Jakby mało trochę jak na ED9 mimo wszystko w porównaniu z innymi. Właściciel coś wspominał o olejobraniu też chyba jeszcze, nie pamiętam dobrze, dopytajcie ;)

Na pewno to auto koło "igły" nie stało w każdym razie, więc opis nieco mylący ;)
Ostatnio edytowano 2011-03-01, 22:54 przez Jacques, łącznie edytowano 1 raz

Dj.M@R
Forumowicz

przez Dj.M@R » 2011-03-01, 21:55

Tak mi tez wspominal o olejobraniu, dodatkowo mowil ze skrzynia byla wymieniana na jakas japonska, wspominal o malowaniu kilku miejsc na karoserii i o tylnym zderzaku ktory mial przygode podczas jakiegos parkowania.
Jacques byles go dzis ogladac? Bo gosc mowil ze ma kogos do ogladania na dzis.
Duzy wklad odrazu na wejscie w niego jest?
....

Gawend
Forumowicz

przez Gawend » 2011-03-01, 21:57

za taką kase igła ? chyba gratis do zacerowania dziury w fotelu.. i w portfelu po zakupie tego cudeńka:P
Alarmy, Centralne Zamki, Blokady Zapłonu, Czujniki Parkowania ,Radia, Głośniki, MONTAŻ SERWIS
forum/viewtopic.php?t=30961&postdays=0&postorder=asc&start=0

Jacques
Forumowicz

przez Jacques » 2011-03-01, 22:32

Dj.M@R napisał(a):Jacques byles go dzis ogladac? Bo gosc mowil ze ma kogos do ogladania na dzis.

Nie, nie... Oglądałem go chyba z 2 tyg. temu jakoś ;)

jogini
Forumowicz

przez jogini » 2011-03-01, 23:54

czesc,obecny wlasciciel byl odmiennego zdania jacgues, co by nie bylo to juz zostal sprzedany a gawent mogl przyjechac i sam zobaczyc jak wygladal fotel bo po za rozpruciem przy szfie byl w dobrym stanie,dj.m@r mowilem przez telefon o sprzegle japonskim i hybrydzie skrzyni noi przednim zderzaku ktory byl przetarty ale jednak jednak kupujacy nie slyszeli co do nich mowilem,,,sprzedalem bo mam 2 takie ed9 w tym jeden turbo a tym jezdzilem na czas odebrania tamtego i bylo wielu chetnych na niego a to ze jakis drazek kierowniczy puka to znaczy sie ze trzreba go bedzie wymienic ale to juz jakby sprawy eksploatacyjne(drobiazgi i dokladalem do auta lacznie z cukierkami na tyl)) zrobiona tez byla hybryda i sprzeglo exedy i dokladalem do auta tez inne czesci a pecherzyki na nadkolach i blotnik do pomalowania to sie zgodze ale najwazniejsze chyba wedlug mnie ze po za ta stluczka byl 100 bezwypadkowy i podloga w stanie fabrycznym lacznie z progami podluznicami a to dla nie ktorych najwazniejsze i tak naprawde lepiej wygladal na zywo niz na zdjeciach tak a propo tylko ze wtedy jacgues ogladales auto jak bylo kompletnie pobrudzone, i jeszcze co do osiagow to ma sprezania po 15 na kazdym cylindrze wiec nie mowcie ze chodzi srednio bo pare juz takich mialem i ten silnik smigal nailepiej, w koncu auto ma 20 lat i drobiazgi zawsze sie znaida a za ta cene nie widzialem na allegro nic lepszego, wiec z opiniami ruznie to bywa... ja bylem z niego naprawde zadowolony...
Ostatnio edytowano 2011-03-02, 22:10 przez jogini, łącznie edytowano 1 raz

Jacques
Forumowicz

przez Jacques » 2011-03-02, 00:38

Każde auto w tym wieku ma jakieś mankamenty, kolega pytał, więc wymieniłem te, które ja (subiektywnie) zauważyłem podczas oględzin, bo może faktycznie spodziewałby się absolutnej igły ;) Przecież nie krytykuję autka i na pewno będzie komuś dobrze służyć, ty m bardziej, że cena uczciwa :ok: Szerokiej drogi :)

Gawend
Forumowicz

przez Gawend » 2011-03-02, 02:11

Po pierwsze Gawend :P hehe A po drugie ja niewypowiadałem sie nad stanem technicznym tego auta fotel dziurawy i tyle co widac na zdjeciu taka sobie dziura na 10 cm ;P normalne w edku gdzie wpadasz na fotel bo siadasz na ziemi i wchodzisz jak do statku a nie do auta ;P
Ja nie wybieram sie do ogladania samochodow bo niemam kiedy taczki załadować wiec przepraszam jak bedzie stało we wroc .. to jeszcze z biskupina do środy trzeba liczyć 2 godziny połtorej przez wrocław i poł do środy :P

Sumując Niestwierdziłem ze to złom ale moge stwierdzić ze nie igła. Chyba ze nierozumiem znaczenia tego słowa I to chciałem wyrazić :P swoim wczesniejszym postem

A sprzedajecie i piszecie co chcecie i kupujecie również ;P Pozdrawiam i gratuluje ze udało ci sie sprzedac auto co w dniu dzisiejszym niejest łatwe bo jest duzy wybór i jest zimno .. kiepski okres
Alarmy, Centralne Zamki, Blokady Zapłonu, Czujniki Parkowania ,Radia, Głośniki, MONTAŻ SERWIS

kawalerro
Forumowicz

przez kawalerro » 2011-03-02, 16:07

Pozdrawia was aktualny właściciel ;]
SAXO VTS street/KJS

Gawend
Forumowicz

przez Gawend » 2011-03-02, 19:10

Kupiłem w dabrowqie górniczej w zeszłe wakacje gilere dna czerwoną ;P Pozdrawiam ;P