Witam. Interesuje mnie ten Del Sol. Ktoś go oglądał? Może ktoś coś dopatrzy na zdjęciach?
Link: http://otomoto.pl/honda-crx-C14720597.html
ale tak wszedzie się świeci jak psu jajca
nalepy są tak więc lakier chyba oryginalny piszę chyba bo jak na takie wiekowe auto to az nie możliwe...
Co do wnętrza foty a raczej fota słaba z której widac ze kierownica chyba mocno wytarta tak więc albo ktoś mial szorstkie łapy albo nakulal duzo km
No i zastanawia mnie jeszcze jedno rocznik 1996 za 8.900 do negocjacji
cos za tanio...Zdjęcia zdjęciami nie odwzorowują prawdy najlepiej jechac sie przejechać dobrze obejrzec z kazdej strony szczególnie skupic sie na tylnich nadkolach na zewnatrz i od środka obadac wizualnie i przez dotyk rant czy nie ma rudej i czy nie kruszy się jak plastelina...
a przede wszystkim na stacji diagnostycznej luknać na podwozie i zawiechę czy nie pognite, oslony przegubów nie popękane itp.
Jeżeli okazało by się że buda jest prosta i nie zgniła to byłaby dla mnie to dość ciekawa oferta.
Cóż, nie jestem specjalistą ani znawcą, więc możecie traktować moją opinię z przymrużeniem oka. W każdym razie, ja tego autka nie kupuje.
Ervin9216 napisał(a):Najprawdopodobniej w Niemczech autko posłużyło za łódź podwodną

wiewioora1 napisał(a):...jeżeli tylko z tego powodu odrzuciłeś tamten egzemplarz, to ja bym się jeszcze zastanowiła...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości