wie ktos moze cos na temat tego auta,wyglada ladnie podobno jest po kapitalnym remoncie nie mam daleko ale moze ktos zna historie??
dzieki z gory za informacie.
Widziałem go z dwa razy na mieście, wyglądał tak dobrze jak na zdięciach ale nie gadałem z gościem, widziałem że na początku był wystawiony za 9000 a potem 8100
ok i po ogloszeniu bylem dzisiaj obadac, auto naprawde ladnie sie prezentuje silnik i zawiecha tez ok wlasciciel sie zastanawia za jaka cene odda ostatecznie a negocjacja byla spora pzdr.
nie kupilem bo zabraklo kasy ale jak bedzie do nastepnego 10ego to ja biore dawalem z miejsca 5600 ale kolo sie zasmial i powiedzial ostatecznie to 6700,wady to przetarty fotel od kierowcy i przepuszczajacy tlumik ma byc zrobiony i przebieg 250tys.auto oceniam 8/10.ladnie utrzymany podobno weekendowe auto?
dzieki.pzdr
do zrobienia zawieszka, troszke dziwnie chodzi i wogole wlasciciel juz jak dzwonilem mowil ze on nim zrobil tylko 1000km (dziwne ze ma rok a tak malo przejechal, pewnie zeby potem nie wyszlo na to ze sprzedal lipe bo przeciez prawie wogole nim nie jezdzil ;/) dzwonilem do niego z 2 roznych numerow i za kazdym razem mowil ze ejst cos innego do zrobienia, ogolem lakier ma rok wiec nie wiadomo czy za kolejny rok czy 2 lata nie zacznie wychodzic to jak ktos to pomalowal ;/
Ogołem to koleś ewidentnie cos kreci i raczej (ja przynajmnije) bym sie w to nie pakowal