Czarne VTI
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Mariusz90r
Forumowicz

przez Mariusz90r » 2010-03-23, 14:57

malder napisał(a):Dzwoniłem do tej VTI - trzeba by ja ciągnąć na lawecie do WRO

Jeśli to chodzi o tablice... to nie lepiej wziąść śrubokręt wykręcić na 1 dzień tablice z auta siostry/brata/wujka/mamy/ciotki przyjechać po solke, wkręcić te blachy i dojechać sobie spokojnie bez szaleństw (co by się w oczy policji nie rzucać) do domu?
Była Honda CRX ED9
Jest Audi A4 1.8T :)

malder
Forumowicz

przez malder » 2010-03-23, 15:07

Takie akcje nie wchodzą w grę :diabeleknie: Po pierwsze dlatego, że poprostu nie, po drugie dlatego, że mam pecha ostatnio do kolizji nie z mojej winy - co poł roku jedna:/

[ Dodano: 2010-03-24, 23:27 ]
Wrobellos dzięki za pomoc w obczajeniu autka. Chyba jednak jak podliczyłem nie stać mnie - reasumując kwota luźno przekroczy na dzień dobry 16000 a to jest mój budżet dopięty do max. Pozostaje jeszcze tak jak mówilem ubezpieczenie itd. Póki co w poniedziałek rano bede oglądał tą z Poznania w białej skórze- jedziemy do ASO na przegląd więc powiem dokładnie co i jak. A jesli nic nie napiszę, to szukajcie w "chciałem się pochwalić" ;)

Poprzednia strona