szymon16v napisał(a):Czemu miał by być dach nieszczelny ? Po tak lekkim uderzeniu ?
Ho ho po lekkim?! widać ,że to auto to wrak później to strach tym jechać z tego co wiem to często del sole po przejściach mają problemy ze szczelnością dachu.
panowie nie przesadzajcie. Nie jedno auto na forum jest po gorszych dzwonach i nic mu nie dolega po naprawie.
Jedyne co mnie martwi to prawy przód. Własciciel specjalnie nie dał zdjęcia bo może nie wyglada to ładnie. Ale bez przesady znowu...
.. naprawa to granice 700zł + części (podsumuj na allegro) + malowanie 250zł za element i w ten sposób podlicz sobie co do zrobienia i czy nie warto kupić w lepszym stanie... Przód nie jest mocno uderzony jak koledzy wyżej piszą... do mnie niejeden samochod taki przyjechał i dużo roboty przy tym nie ma.
Jeździłem po blacharzach dowiadywałem się o koszta naprawy. Miała trochę przesunięty pas przedni i to co pod błotnikiem jest, podłużnica była nie tknięta. Trzeba by ją naciągać. Nie zdecydowałem się, ktoś mnie uprzedził, dziś znikła z otomoto. Poszukiwania będą trwały nadal;) Temacik można zamknąć. Dzięki za pomoc
Jest civic...
Marzenie crx'a pozostaje do zrealizowania