Kupię kilka gratów do ED9
Jak poszukujesz konkretnie czegoś do swojego Rexia...

Ten od żony
Forumowicz

Samochód: ED9, D16Z5

Kupię kilka gratów do ED9

przez Ten od żony » 2016-09-21, 00:16

Cześć,

mówi się o garażowej wyprzedaży, ja ogłaszam garażowy skup. Poszukuję jak poniżej:
1. Plastikowej "łapki" trzymającej kable wysokiego napięcia, która znajduje się na silniku pomiędzy drugą i trzecią świecą.
2. Półki do bagażnika, ewentualnie jednego plastikowego "siusiaka", na którym półka wisi (zdjęcie).
3. Kierunku lewy przód (polift stanley) - może być samo "lustro". Ze starego zeszła mi farba. Chciałem sam zaradzić, ale wyszło średnio.
4. Lampy prawy tył (polift stanley).
5. Wyciszenia maski.
6. Zawiasów drzwi kierowcy (chyba że stare można jakoś regenerować)?
7. Anteny.
8. Naklejki "1,6i 16" na tyłeczek. Tutaj od razu pytanie, bo w ASO zastrzelono mnie ilością doboru kolorów (i ceną) - przy grafitowym kolorze budy, naklejka powinna być "1,6" - w kolorze jasno szarym, "i 16" - czerwone?
9. Oczywiście panelu nawiewu (jeżeli ktoś nadal podejmuje się renowacji - z radością oddam w dobre ręce).
10. Dywaników (tylko przód), z jak najmniejszą ilością napisów, bez obszyć w innym kolorze itd. Less is more.
11. Resztek poliftowego fotela. Potrzebuję kawałka materiału by zaszyć dziurę...
12. Jeżeli tylko haczyki powinny być po dwóch stronach (zaznaczone na zdjęciu), to potrzebuję tego za fotelem pasażera (nie wiem czy to jakaś zaślepka, czy własnie urwany haczyk).
13. Spinek, no właśnie niekoniecznie jest to podszybie, a może? W każdym razie potrzebuję siedmiu sztuk (zdjęcie).

Nie wiem czy będę w stanie kupić wszystko od razu, ale krok po kroku na pewno muszę mieć wszystkie powyższe.

Dziękuję,
Grzegorz