jest tak, mam takie nówki do zgarniaka (zdjęcie 1) kosztują ok. 16,00 zł za 5szt (nie pamiętam dokładnie bo z głowy piszę)
tych drugich mogę poszukać.
ps. wyglądają trochę inaczej ale zapinają się jak oryginały
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
jest tak, jak ktoś potrzebuje spinki, to dawać znać na PW, czasami będą potrzebne foty bo dobieram je na oko, a dopiero później po nr. katalogowych, mogą się różnić ale będą pasować, ja mam do zgarniaka trochę inne ale wskoczyły normalnie, ceny są różne np. koleczki rozporowe, te które są wszędzie jak przy listwach progowych itp. sztuka kosztuje ponad 3,00 zł (takie gówno, a się ceni), pakowane po dziesięć.
nie wszystkie mogę mieć, ale dużo jest dostępnych.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
no te sa widac drogie- ale jak kupowalem te wszystkie kolki rozporowe 8mm do oslon podwozia czy nadkoli to najlepiej do polmozbytu- calosc 40 gr jedna lub 20 za pol elementu
nie mówie że są tanie, ale jak ktoś chce mieć idealnie poskładane auto, na identycznych częściach, to te kołki wyglądają tak samo jak oryginał, na wtorek zapodam fotki spinek które juz próbowałem i będą pasować do Hanki