--------------------------------------------------------------------------------
zdecydowanie kupie D16A9+wiazka i komputer lub goly zc1
interesuje mnie tez wal do tych silnikow ,jest taki sam
podaj mi numer tel bo pisanie nie jest moja mocna stronaprzemek-1 napisał(a):bede miał taki motorek w sobote cena 1400 pln a z kad piszesz a jeszcze nie wiem czy to a9 czy z5 ale mam ze 20 komputerow kilka wiazek wiec cos sie znajdzie ciekawego
drogi kolego zadzwonie do ciebie wieczoremyotuze napisał(a):no to ja drogi kolego mam troszke taniej bo za jedyne 500pln kompik tez sie znajdzie i jakas wiazeczka kabelkoof w gratisie... Tylko jeden mankament silnik niby na panewie stuka ale to zeby tak tlumaczyc dlaczego niby itp. to bys musial do mnie zadzwonic bo to tak przez opisanie nie bardzo strescic... pozdrawiam 697309225 aha to jest silnik D16A9![]()
[ Dodano: Czw Lut 22, 2007 9:15 am ]
dla tych co nie doczytali: cena silnika+komputer+wiazka=500pln pozdrawiam
drogi kolego zadzwonie do ciebie wieczoremyotuze napisał(a):no to ja drogi kolego mam troszke taniej bo za jedyne 500pln kompik tez sie znajdzie i jakas wiazeczka kabelkoof w gratisie... Tylko jeden mankament silnik niby na panewie stuka ale to zeby tak tlumaczyc dlaczego niby itp. to bys musial do mnie zadzwonic bo to tak przez opisanie nie bardzo strescic... pozdrawiam 697309225 aha to jest silnik D16A9![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości