kupie sporo gratów do eg2 blacha plus silnik
Jak poszukujesz konkretnie czegoś do swojego Rexia...

kuba6422

Samochód: CRX Del sol eg2

kupie sporo gratów do eg2 blacha plus silnik

przez kuba6422 » 2015-04-04, 10:28

Witam poszukuje jak najwięcej części od jednego sprzedawcy nie chce brać z allegro albo kupować po 1 części bo zbankrutuje :)
Więc zaczne tak co ja potrzebuje ? haha sporo tego no ale oki zaczynamy krótką historyjką:P

od 16 roku życia chciałem mieć honde z b16a2 żaden inny żadne k20 czy b18c6 czy c4 po prostu od dzieciaka byłem napalony na b16a2 :) no i jak to z młodym kupiłem civica v d15b2 troche się pokulałem zrobiłem na szyk i sprzedałem dziada i to z sporym zyskiem i nagle po kilku latach znalazła się okazja :) CRX Del Sol oryginalne eg2 b16a2 za na prawde małe pieniądze :) ale do ratowania i to już na prawde bo tylnych nadkoli można powiedzieć że już nie było choć nie przesadzajmy :P progi zdrowe podłoga igła silnik nie dymi dobrze równo chodzi ciągnie lepiej jak 18 latka :D i tutaj potrzebuje waszej pomocy :) oto krótka lista :P

buda:

lewy plastikowy próg
uszczelki drzwi i dachu te co są na budzie auta
myśle o nadkolach z del solki jak znajdą się jakieś zdrowe( mam od civica i troche przerobiłem by pasowały ale to nie to samo )
dokładka na przedni zderzak od civica
prawa wewnętrzna plastikowa klamka
i jeśli ktoś ma to plastikowe nadkola na tył

silnik :

chłodnica wody i oleju najlepiej jakaś custom :)
przegub wewnętrzny taki jak by na podporze ( bo ma luzy i przy przyspieszaniu telepie )