Kupię Civic'a Vgen HB !
Jak poszukujesz konkretnie czegoś do swojego Rexia...

Badej
Forumowicz

Kupię Civic'a Vgen HB !

przez Badej » 2014-11-29, 18:09

Witam !

Z racji tego ze mój dupowóz został ukradziony przez jakiegoś hooja, muszę rozejrzeć się za czymś co będzie moim zimowozem. ITR'a zwyczajnie na zimę szkoda ...

Dlatego poszukuję jak w temacie civica Vgen. HB. Najlepiej z silnikiem 1.5 ewentualnie 1.3 inne mnie nie interesują.
Co do wymagań:

- Sprawny mechanicznie (silnik, zawias itd.) musi być wstanie odpalić po mroźnej nocy i bez problemu robić 60km dziennie.
- Prosty ! (4-ślady mnie nie interesują)

i w sumie to tyle. Kolor jest bez znaczenia tak samo jak stan lakieru. Wiadomo że dziury wielkości pięści w nadkolach progach czy
drzwiach też są niemile widziane ale na jakieś tam ślady korozji nie będę nawet patrzył.

I najważniejsze, kwota. Mój budżet to 4000 PLN także bez szału ale i szałowego civica nie szukam. Super było by jeszcze w tej kwocie go opłacić

Wszystkie oferty proszę kierować na PW.

Pozdrawiam !
EG3 - sprzedane
EH6 - sprzedane
FN1 - pewnie gdzieś w częściach :(

DC2 - Cieszy !!! :D

Vincent
Forumowicz

Samochód: CRX Del Sol

Re: Kupię Civic'a Vgen HB !

przez Vincent » 2014-11-29, 20:54

Ostatnio też szukałem civa , i w tej cenie od 4 do 5k wszystkie były do remontu . Dno mechaniczne . Bez nacisku na budę , każdy nadawał się do natychmiastowej naprawy/ odbudowy.
Skończyło się na polo z niewielkim wkładem oleje , płyny i heble .Na 5-tej stronie albumu ze zlotu, na górze z prawej strony jest civic i prawdopodobnie będzie na sprzedaż, zapytam czy już zdecydował i dam Ci jakiś kontakt
http://www.bizmotpolska.pl/sobota-z-hon ... -hondysta/