grom, na stronie którą podałeś zamówiłem model w zeszły roku, i dalej go nie mam
[ Dodano: 2007-05-23, 17:25 ] łłłłłłłłłłłłłłłeeeeeeeeeeeee...już nie ma, zaraz idę się schlać z żalu
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
no to zamówione, cieszę się jak dziecko , co będzie jak przyjdzie?
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
Iron man, nie wiem czy będę w stanie(ze szczęścia), a poza tym ostatni model złożyłem już parę lat temu, oby mi ręka nie zadrżała
Trochę odświeżę temat. Znalazłem gościa, który ściąga modele na zamówienie. Ma w ofercie między innymi DelSol. Tu jest link do jego strony na allegro: link Ja już co prawda mam jedną, ale odkupiłem ją częściowo złożoną. Porobiłem poprawki ale i tak nie dało się bez uszkodzenia pomalować nadwozia (efekt do obejrzenia w galerii).
Pytałem też o Ballade (też w wykonaniu Fujimi) ale na obecną chwilę nie są dostępne.
P@r0w@, zamówienie wysyła 5 września, więc może jeszcze się załapiesz. Najlepiej skontaktuj się z nim osobiście.
OT: Crxman, w jakich skalach są te CRXy? Czarny to 1:18, a granatowy 1:24?