Kupię amortyzatory + sprężyny
Jak poszukujesz konkretnie czegoś do swojego Rexia...

Ajgor
Forumowicz

Kupię amortyzatory + sprężyny

przez Ajgor » 2007-01-10, 22:29

kupię amortyzatory + sprężyny nowe do mojej solki EH6 '92.

Jak ktoś ma jakieś propozycje albo namiary, lub ewentualnie co polecacie bardzo proszę o pomoc.

Interesuje mnie, jeżeli jest taka konfiguracja, lekki obniżenie, i co przede wszystkim żeby nie były za twarde, coś pośredniego między serią a sportem. To co mam teraz jest w dobrym stanie, ale jest tak sztywne że zęby idzie powybijać na dziurach.

Z góry dziękuję..

Pozdrawiam ;)

jacste
Forumowicz

przez jacste » 2007-01-10, 23:54

Tez szukalem... do wczoraj bo wlasnie wygralem zestaw FK zobaczymy tymczasowo moze mi sie chociaz do kraju uda wrocic;))

a tak wogole to troszke sie naszukalem amorkow i sprezyn hmm wiec moge ci powiedziec ze do tych kryteriow co wskazales to poszedl bym w KYB amorki i jamexa sprezyny -35/-35 albo cos w tych okolicach ja mialem troszke wieksze wymagania wiec amorki musialy byc ze skruconym skokiem bo obnizenie mam -60...
sprezyny jamexu sa w miare miekkie wiec powinno ci sie dobrze jezdzic...
pewnie odezwie sie zaraz ogrom ekspertow i mnie beda poprawiac w kazdym szczegole ale jest to moje zdanie i efekt powinien byc zadawalajacy za nie wielka kase...
dodam jeszcze ze amorki KYB znajdziesz na allegro tak jak i sprezyny jamexu...
pozdrawiam

Ajgor
Forumowicz

przez Ajgor » 2007-01-11, 00:25

Dzięki wielki,
nię wątpię że są ludzie na tm forum którzy mi pomogą, ja nie mam o tym zbyt wielkiego pojęcia :(
Mam nadzieję że uda się coś dopasować i jeździć jeździć jeździć bo to jest najlepsze...

Pozdrawiam

BRACIA
Forumowicz

przez BRACIA » 2007-01-11, 09:56

PW wyslane :)
... GaRaż Race Team ...
Profesjonalne części do tuningu
Serwis i naprawa pojazdów