Ja mam do sprzedania tłumik ultera duet czyli z końcówkami po dwóch stronach(owalne 100mm ale te fajniejsze - z grubymi ściankami). Jest to tłumik dedykowany do vteca - najpierw przysłali mi zwykły ale miał za małą średnice rur a nie chciałem, żeby sie dławił i wymieniłem na właściwy niestety za niemałą dopłatą:( Tłumik ma super dzwięk bo nie jest za głośny(uciążliwy) a bardzo fajnie basowo mruczy i do tego super sie prezentuje. Był używany tylko rok i jest w bdb stanie. Jak jesteś zainteresowany daj znać to wyślę Ci jakieś foto. Aha cena to 400zł, za nowy płaciłem chyba prawie 900zł.
a ja sie tak naprodukowałem:)
A tak serio to co to za problem? wyciąc ładnie symetrycznie drugi otwór a jaki efekt potem ładny jak końcówki po obydwu stronach są!
Dr_ napisał(a):zapomniałem dodać, że tłumik musi być jednostronny- żeby pasował w oryginalne miejsce w zderzaku:)
Siema mam orginal Walkera do VTi nie wiem czym sie roznily ale mam go przy ee8 tazke do Vitka cena dobra na PW stan do oczyszczenia i smigania z przebiegiem 1000km ...