Witam wszystkich, tak jak w temacie mam wielka prosbe do wszystkich uzytkowników tego forum.Chciałbym się stac pelnoprawnym uzytkownikiem tego forum w zwiazku z tym poszukuje autka.Interesuje mnie EE8 albo Del Sol.Ale podejrzewam ze za 11tys(tyle mam jak narazie na sam zakup autka, przerejestrowanie z innej puli) nie znajde dobrej Del Solki wiec poszukuje EE8.Codziennie przegladam Allegro i to forum CRX wiec rynek Polski mam troszke już oblukany, dlatego zwracam się do Was bo może ktos jezdzi do naszych zachodnich sasiadów (albo mieszka)i moglby mi cos przyciagnac. Czytałem ostatnio jeden z postów CRX_Fan-a w którym napisal ze w Bruchsal stoi jakies ladne EE8 może ktos z was również widzial to autko albo jakies inne godne uwagi po które można pojechac.Będę bardzo wdzieczny za wszelkie info.Jak cos znajde to napisze i się pochwale.No i mam nadzieje ze spotkamy się kiedys na jakims zlociku.Pozdrówki
troszke mnie zniecheciłes piszac ze te plastiki nie sa dobrze zgrane, bo co do tego ze byl po dzwonie to nic nie mam i tak wiekszosc ee8 jest bita.
A moze uda sie dorwac ladniejszy:)np. czarny
[ Dodano: Wto Lis 28, 2006 10:50 am ] a i chyba za pozno sie do tego zabralem bo na allegro juz go nie mam
Ra V napisał(a): Czytałem ostatnio jeden z postów CRX_Fan-a w którym napisal ze w Bruchsal stoi jakies ladne EE8
Mam zdjęcie tego EE8 z Bruchsal, ale podejrzewam że za tą cene to już go ktoś sprzątnął, stały 2 takie turkusowe VTECi z czego jeden już był zarezerwowany a za drugiego chciał ostatecznie 2000E i powiedział że już niżej nie zejdzie.