jak w temacie raczej na 2 suby 30"
co wy na to

clk200k napisał(a):to jedz gdzies dalej z subem w bagazniku ja zabieram wiecej zeczy jak tylko laptopawiec niedosc ze bagaznik maly to go jeszcze subem zaslaniac, i ciekaw jestem co daje sub w bagazniku jak nie ma przlotu do kabiny chyb tylko tyle ze sie karoseria trzesie
miałeś w ogóle suba w solce w bagażniku że się wypowiadasz? ja miałem taką skrzynkę z pb s10 że mieściła się za rozpórką razem ze wzmakiem 5 kanałowym i do tego dało zlożyć się dach i zostawało 2/3 bagażnika wolne
i skrzynkę mogłem w każdej chwili wyjąć (wczoraj ją sprzedałem mikiemu). Basu z niej było tyle że musiałem skręcić głośnik na połowę mocy bo inaczej to bym dłużej niż 5 minut nie pojeździł... no ale jak wolisz takie łubudu żeby Ci oczy z orbit wychodziły to co innego... a taka zabudowa wewnątrz auta żeby dobrze zagrała musi być najpierw szczelnie zamknięta bo inaczej to co najwyżej zapierdzi... widać że jeszcze mało wiesz o audio a jeszcze sporo mniej o del Solu. 
a skrzynka z głośnikiem 25cm nie zajmuje wiele miejsca w bagażniku. Ja miałem z głośnikiem 30cm i na wakacje jadąc z dziewczyną pomieściliśmy się spokojnie mając spory bagaż 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość