co myslicie o tym radiu??
Coś dla crxowych audio

Thomson
Moderator

przez Thomson » 2007-03-16, 19:37

dj_bovorta napisał(a):
Thomson napisał(a):dj_bovorta, najlepszy dziwek nie daje zaden clarion, alpine, pioneer czy cos innego... napisze tylko tyle - NAKAMICHI, ale to nie temat o tym... sorki z OT. wracajc do tematu, nie bralbym sony jeszcze za 300 zl uzywke... juz lepiej kup sobie panasonica lub cos podobnego... takie jest moje zdanie...
mowisz clarion to lipa ?? popatrz http://www.allegro.pl/item175875761_abs ... oclaw.html
a panasonic moim zdaniem to powinno produkowac telwizory

a czy ja mowie, ze clarion to lipa?? chcialem tylko uswiadomic, ze pzoa bardzo wyrpomowanymi markami jak rowniez dobrymi czyli np alpine i clarion, jest cos co niszczy te sprzety razem wziete i nie jest tak popularne jak wymienione marki. nie mowie, ze sa zle!! sam planuje kupic alpine...

rafisz
Forumowicz

Samochód: accord 8 gen CW2

przez rafisz » 2007-03-16, 20:59

panowie panowie czemu porownujecie sprzet za 1000 zl z tym za 5000, te do 1000 to w zasadzie wszystkie podobnie graja, czesto nawet te same podzespoly sa montowane w sprzecie calkiem roznych marek - zreszta co mozna zrobic za taka kase
a tych klasy hi-end to chyba komentowac nie trzeba - tutaj sie nie oszczedza na wszystkim jak w przypadku tych z najnizszej polki

dj_bovorta
Forumowicz

przez dj_bovorta » 2007-03-17, 10:02

Firma Clarion w polsce tez nie jest zbytnio rozpowszechniona u kierowcow preferujacych dobre brzmienie, w usa jest to bardziej renomowana marka,Alpina dobry wybor ale powiem szczerze ze dla mnie to zbyt surowe radio,wszystkie moje komentarze sa tylko i wylacznie moim prywatnym zdaniem nie sugeruje sie zadnymi ksiazkami czy tez pismami o audio car poprostu taie jest moje zdanie,wiec moze i nie mam racji bo nigdy nie slyszalem radji typu NAKAMICHI wiec nie mam poruwnania,jak na moje ucho (ktore dosc juz basu slyszalo mozna stwierdzic po nicku ) clarion rdio w tanszych wersjach czyli w granicach 500zl moim zdaniem gra najladniej,sam mam pioneera bo podoba mi sie wyglad pioneer'ow typu DEH 29MP itp takze nie wiem wszystkiego bo nikt nie wie kazdy uczy sie do konca zycia,nie jestem zadnym znawca ani znachorem ale tak z drugiej strony kazdy iwendywidualnie wybiera radyjko dla siebie (pod swoje ucho) no chyba juz tyle mojego zdaniana ten temat Pozdrawiam
Takie małe a cieszy :)

rafisz
Forumowicz

Samochód: accord 8 gen CW2

przez rafisz » 2007-03-17, 10:15

dj masz 100% racje to co podoba sie jednemu niekoniecznie bedzie sie podobalo innemu i ten drugi stwierdzi ze to shit, kazdy ma jakies preferencje, upodobania itd. i powinien dobierac sprzet "do siebie"

Horse
Forumowicz

przez Horse » 2007-03-17, 11:49

mimo wszystko ja polecam firmy z wyzszej pułki (clarion alpine) ale nizsze modele :ok:
zawsze będzie lepiej od np. Sony? (poza jednym modelem ale jest on mało dostepny)
chyba ze komuś wogóle nie zalezy na dzwięku, trwałości (np. jakosć lasera czy podzespołów obrabiających dzwięk)
ale o gustach sie nie rozmawia ;)

Poprzednia strona