Tak jak w temacie własnie zabieram się z brejdim do małego remonciku i potrzebuję info gdzie mogę je zdobyć i jak ktoś może wie to niech poda jeszcze gdzie w Lbn dobrze regulują zawory ( i w miarę tanio) a także gdzie regenerują alternatory. Dziex!!
Jest na forum KONIO ktory jest z Parczewa, wiekszosz rzeczy w ceerce robil w Lublinie wiec z nim zagadaj i bedziesz mial wszystkie potrzebne dane.
Do Konia ma tel np Kukus
Zawory to sobie spokojnie sam wyregulujesz na podstawie manuala, jak byś sie bardzo bał to uderz do Techmax Tuning na Szańcowej 4
(k/Kunickiego). Ja w Techamksie robie wszystko i znają tam CRX na wylot. Dobry mechanik jest jeszcze na "górce" z tyłu sklepów:
DAF service- Maniek ( mają dwa kanały).Jakie konkretnie tuleje potrzebujesz, do zawieszenia?
Jak do zawieszenia to na górce, ale nie kupój JC tylko uderz na I piętro do sklepiku przedostatniego po lewej stronie (chyba) tam kupowałem tuleje innej firmy niz JC i jeżdze 2 lata. Oni wiedzą o co chodzi.
JC działają 6 miesięcy
Ja tulej z JC nie polecam kupowalem na górce i pojezdzilem z 3 miechy kupilem 2 sztuki w salonie Hondy i sie trzymaly i jezdzilbym na nich do tej pory tylko pozmienialem wszystko na poliuretany, a jak masz sztywniejsze zawieszenie to te z JC moment Ci poleca
pozdro